Home » D:News » A aparut imprimanta Eco. Functioneaza cu zat de cafea!

A aparut imprimanta Eco. Functioneaza cu zat de cafea!

A aparut imprimanta Eco. Functioneaza cu zat de cafea!
Publicat: 28.08.2009
Calculatorul care consuma cafea va avea curand o prietena care sa-i tina companie pe birou. Este vorba de cel mai nou aparat eco-friendly de pe piata, imprimanta care foloseste zat de cafea!

RITI printer este castigatorul sectiunii “eco” de anul acesta al prestigiosului concurs Greener Gadgets Design Competition. Noul device este cu adevarat revolutionar. Pur si simplu foloseste zatul de cafea sau pliculetele uzate de ceai pentru a crea print-uri de calculator.

Pentru a folosi noua masinarie sugubeata, trebuie doar sa o alimentezi cu coli de hartie ss a adaugi zatul de cafea sau resturile de ceai in compartimentul destinat cernelii. Dupa care trebuie doar sa apesi butonul de imprimare. Masinaria minune nici macar nu foloseste curent electric, dupa cum declara entuziasmati membrii juriului competitiei Greener Gadgets. Deoarece RITI este actionat manual, nu este potrivit pentru proiecte de anvergura. Poate printa doar in alb-negru, dar salveaza costurile legate de electricitate si cerneala.

Sursa: FoxNews

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase