Home » D:News » Misterul „cadavrului de extraterestru” descoperit pe o plajă din Africa de Sud a fost descifrat (FOTO)

Misterul „cadavrului de extraterestru” descoperit pe o plajă din Africa de Sud a fost descifrat (FOTO)

Publicat: 13.07.2013
Atunci când au descoperit această misterioasă creatură pe coasta de sud a Africii de Sud, locuitorii din oraşul învecinat au fost îngroziţi, crezând că au descoperit în sfârşit o dovadă ce atestă prezenţa unei fiinţe extraterestre pe Terra.

Imaginile s-au răspândit cu rapiditate pe Internet, unde oamenii din întreaga lume au oferit diferite soluţii pentru acest mister. În cele din urmă, un veterinar din zona în care a fost găsit ciudatul cadavru a reuşit să desluşească enigma şi să stabilească cui a aparţinut trupul descoperit pe plajă.

În cele din urmă, creatura cu trup fusiform şi craniu stafidit s-a dovedit a nu fi ceva neobişnuit: „Era un pui de babuin, femelă, care avea cordonul ombilical ataşat de corp”, a explicat dr. Magdalena Braum.

„Cel mai probabil a fost omorâtă de o muşcătură care a trecut prin craniul său la scurt timp după naştere. Este posibil să fie vorba despre un caz de infanticid, obicei foarte răspândit în rândul anumitor specii de primate atunci când un mascul nou preia controlul asupra grupului.

„Corpul are o formă ciudată şi este mumificat deoarece a fost purtat de mamă după deces. Am văzut de multe ori acest fenomen atunci când am efectuat cercetări asupra babuinilor – uneori femelele poartă puii decedaţi pe spate chiar şi 3-4 săptămâni înainte să renunţe la ei”, explică specialista.

„Acest lucru ar putea explica de ce segmentul din mijloc este neobişnuit de lung şi de subţire. Celelalte măsurători sunt fireşti pentru un pui de babuin”, a mai spus dr. Braum.

Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă de verdictul doctorului. Llewelly Dixon, un pădurar din zonă al cărui fiu a făcut ciudata descoperire, afirmă că locuitorii nu sunt convinşi că acest cadavru este al unui babuin. „Oamenii continuă să se minuneze. Dinţii nu se aseamănă cu cei ai unui babuin. Capul era moale, însă picioarele erau foarte rigide. Oamenii refuză să creadă că este un babuin”, a spus Dixon.

Sursa: The Independent

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase