Home » D:News » Noi informaţii de la Cernobîl, locul celui mai devastator dezastru nuclear al tuturor timpurilor – VIDEO

Noi informaţii de la Cernobîl, locul celui mai devastator dezastru nuclear al tuturor timpurilor – VIDEO

Publicat: 01.05.2015
Noi informaţii de la Cernobîl, locul celui mai devastator dezastru nuclear al tuturor timpurilor – VIDEO
Autorităţile ucrainene dau asigurări că nivelul radiaţiilor rămâne "normal" în zona centralei nucleare de la Cernobîl, incendiul forestier fiind sub control, informează site-ul agenţiei TASS.

„Nivelul radiaţiilor este normal. Nu s-a înregistrat nicio creştere a nivelului radiaţiilor ca efect al incendiilor”, anunţă Serviciul ucrainean pentru Situaţii de urgenţă.

Pompierii ucraineni se apropie de stingerea în totalitate a incendiului forestier izbucnit în jurul centralei nucleare de la Cernobîl, dezafectată şi izolată în urma accidentului industrial din anul 1986.

Femeia care a mâncat mere de la Cernobîl şi a făcut experimente în zona centralei fără echipament de protecţie – VIDEO

Au trecut 29 de ani de la accidentul centralei Cernobîl. Dezastrul nuclear care a amuţit o lume întreagă – IMAGINI DE ARHIVĂ

Sursă: YouTube

„Nu prea mai există focare mari. Sperăm să stingem incendiul în totalitate în cel mult 48 de ore”, a declarat joi seară un oficial din cadrul Departamentului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă, Mikola Cetciotin.

Sursă: YouTube

Autorităţile ucrainene au declanşat o anchetă penală în cazul incendiului forestier care a afectat 320 de hectare de pădure în apropierea centralei nucleare Cernobîl.

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase