Home » D:News » Erau dinozaurii la fel de mari ca în filmul Jurassic World? – VIDEO

Erau dinozaurii la fel de mari ca în filmul Jurassic World? – VIDEO

Descopera 06.19.2015
Erau dinozaurii la fel de mari ca în filmul Jurassic World? – VIDEO
Majoritatea oamenilor îşi imaginează că dinozaurii erau fiinţe de dimensiuni extraordinare, însă oamenii de ştiinţă contrazic aceste idei şi arată care este adevăratul raport de mărime între om şi fiinţele preistorice.

S-a dovedit că dinozaurii aveau diferite dimensiuni, unii dintre aceştia fiind doar puţin mai mari decât un curcan, scrie Business Insider.

Iată care este raportul de mărime între un om de statură medie şi animalele din ”Jurassic Park”, începând cu Velociraptor (dinozaurul cu cele mai mici dimensiuni) şi până la Brachiosaurus (cea mai mare dimensiune).

Animalele preistorice sunt vedetele francizei cinematografice ”Jurassic Park”. Lungmetrajul „Jurassic World”, care a fost lansat recent şi a debutat în această săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american, a stabilit un nou record mondial, devenind primul film care depăşeşte pragul încasărilor de 500 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii.

"Jurassic World", o nouă poveste din această franciză cu dinozauri fioroşi, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 204,6 milioane de dolari, şi ocupă locul al doilea în topul filmelor cu cel mai bun debut în cinematografe din toate timpurile pe piaţa nord-americană, precizează site-ul allocine.fr.

"Jurassic World" îi are în rolurile principale pe actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard şi este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional, informează site-ul cinemagia.ro. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Sursă: Mediafax