Home » D:News » Veste proastă pentru bărbaţi! Compania care voia să producă aparatul de ras care îi scăpa de toate neplăcerile bărbieritului, lăsată fără fondurile strânse pe Kickstarter

Veste proastă pentru bărbaţi! Compania care voia să producă aparatul de ras care îi scăpa de toate neplăcerile bărbieritului, lăsată fără fondurile strânse pe Kickstarter

Publicat: 20.10.2015

Nu cu mult timp în urmă v-am prezentat ceea ce urma să fie aparatul de ras viitorului. Însă compania Skarp, cea care urma să producă aparatul de ras cu laser, a rămas fără finanţare.

Skarp încerca să strangă fonduri prin intermediul platformei Kickstarter şi au reuşit să adune aproape 4 milioane de dolari. Kickstarter a luat decizia de a-i elimina proiectul de pe site fiindcă un prototip funcţional a tot întârziat să apară.

Skarp nu a renunţat. Acesta a relansat campania cu un nou videoclip pe YouTube care arată un model prototip de aparat de ras. Singura problemă este că acest aparat reuşeşte sa taie un fir de păr după aproximativ opt încercări. Acest lucru a atras comentarii negative din partea multora, punând astfel sub semnul întrebării succesul aparatului de ras cu laser produs de compania  Skarp.

„Skarp pare a avea un concept, dar el nu este destul de dezvoltat la acest moment. Din punct de vedere al tehnologiei, nu au fost publicate suficiente dovezi pentru a vedea că sistemul funcţionează, şi nu ştim nici cât este de singur”, spune Anne Chapas, directorul Union Square Laser Dermatologie din New York.

Perspectiva unei aparat de ras cu laser este interesantă, dar se pare că va trebui să mai aşteptăm până ca proiectul sa fie implementat la scară largă.

Sursa: Allure

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase