Prima pagină D:News

Top trei cele mai BIZARE mituri sexuale, vechi de mii de ani, care încă se păstrează şi te fac să râzi copios - FOTO

Marina Manastîrlî 01.01.2016 | ● Vizualizări: 14000

Mituri despre sex şi organe genitale există o mulţime, dar cele mai bizare legende şi mituri sunt adunate în topul de mai jos.

3. Enki – Zeul Sumerian care a ''ejaculat Universul''.
 
Omenirea a înţeles destul de repede că există o legătură între sex şi creaţie, dar nimeni nu şi-a exprimat acest lucru mai literal şi succint decât sumerienii, al cărui Dumnezeu, Enki, a reuşit să creeze întreaga lume printr-o singură sesiune de ... masturbare. 


 
 
După ce, literalmente, Enki a ejaculat universul, zeul şi-a transformat atracţiile sale în terenurile aride din Orientul Mijlociu. El săpat două şanţuri masive folosind mădularul său erect pe post de lopată, şi apoi s-a masturbat în ele, creând Tigru şi Eufrat, care au format leagănul civilizaţiei. Revărsarea acestui torent de material seminal a creat primele plante. Enki a completat apoi ”activitatea”, ejaculând fiinţe umane în lume. Argumentul sumerienilor era că şi oamenii fac la fel, nasc viaţă prin ejaculare. 
 
2. Legenda lui Inuvayla'u, al cărui membru era cât un şarpe
 
Oamenii din Insulele Trobriand, din Papua Noua Guinee, au un dans tradiţional, cu o legendă în spatele ei, legenda Inuvayla'u. Inuvayla'u a fost liderul unui clan local, care a fost binecuvântat cu un penis foarte mare şi care se putea mişca ca un şarpe.  El avea posibilitatea să facă sex cu o persoană de la distanţă. A fost o putere pe care ar fi folosit-o din belşug. A avut el o idee: să facă o gaură în peretele casei şi să-şi introducă acolo membrul, care târându-se pe drum ca un şarpe, intra prin casele oamenilor, detecta un vagin şi restul se înţelege. 
 
 
În cele din urmă, locuitorii oraşului s-au enervat pe Inuvayla'u şi ''şarpele lui'', l-au înhăţat şi l-au aruncat într-un râu. Se pare că aceast gest l-a ruşinat şi l-a umilit pe Inuvayla'u, încât acesta a luat un topor cu care şi-a tăiat propriul penis în bucăţi şi l-a aruncat în pădure, înainte de a fugit în exil.
 
1. Numeroase legende despre venerarea vaginului
 
Oamenii Mehinaku din Amazon au un mod interesant de a interpreta limba. În loc de a spune "Mi-e sete", vor spune "Mă doare limba".  În acelaşi mod, în loc de a spune "Eu sunt excitat",  vor spune "Organele mele genitale sunt înfometate." Această metodă provoacă unele deranjanmente, dar pot fi explicate de o poveste din folclorul lor.
 
Conform legendei, vaginurile tuturor femeilor se pot detaşa, pe timp de noapte, de corpurile feminine şi se plimbă în jurul satului în căutarea hranei. În Amazon, în cazul în care te trezeşti din somn şi îţi găseşti camera de parcă ar fi percheziţionată, presupui imediat că un vagin a făcut-o.
 
Povestea spune că un bărbat s-a trezit în mijlocul nopţii şi a găsit un vagin rătăcit ce-i mânca resturile sale, aşa că el a încercat să-i dea foc. Vaginul speriat a fugit înapoi la proprietarul său, care s-a trezit în agonie cu pantalonii arşi. După acest eveniment, proprietara vaginului cu ghinion a informat celelalte femei să nu le lase să se plimbe pe timp de noapte. Şi din acel moment, vaginurile femeilor nu mai călătoresc liber, potrivit legendei. 
 
Nativii din Hawaii au o poveste similara despre zeiţa Kapo-kohe-lele, literalmente tradus în "Kapo cu vagin zburător".  Kama-pua' a vrut să se căsătorească cu Kapo, sora lui Pele, dar ea a respins avansurile lui. Kama-pua'a ameninţat că o va viola pe Pele, dacă Kapo  va continua să-l ignore. Kapo a găsit o soluţie salvatoare. Ea şi-a extras vaginul şi l-a aruncat ca pe un Frisbee. Kama-pua'a a urmărit vaginul şi nu s-a mai întors. 
 
Sursa: Cracked
Tag-uri: sex | mituri | univers | bizar | organe