Home » D:News » Un obiect misterios va trece A DOUA OARĂ prin apropierea Pământului. ”Poate fi sonda extraterestră observată în vecinătatea noastră?” – FOTO+VIDEO

Un obiect misterios va trece A DOUA OARĂ prin apropierea Pământului. ”Poate fi sonda extraterestră observată în vecinătatea noastră?” – FOTO+VIDEO

Publicat: 24.03.2016
Acest obiect misterios este cunoscut sub numele de 1991 VG şi a fost observat pentru prima dată în noiembrie 1991 de către astronomul James Scotti, de la Universitatea din Arizona.

Astăzi, mulţi teoreticieni ai conspiraţiei cred că acest lucru este o veritabilă „sondă extraterestră”, care este setată să zboare în apropierea Pământului în anul 2017.

Răsturnare de situaţie la două zile după atentatele de la Bruxelles. Informaţia a ”transpirat” în acestă dimineaţă

Obiectul a creat confuzii astronomilor din cauza rotaţiei sale ciudate şi longevităţii în spaţiul cosmic. Unii consideră că acest lucru este o secţiune a rachetei Apollo 12, dar, potrivit astronomului Scotti, obiectul este probabil altceva:

”Am analizat toate şansele ca obiectul să fie construit de om. Au existat câteva nave spaţiale şi corpuri de rachete care puteau fi obiectul 1991 VG, dar după ce le-am analizat pe toate, am exclus această ipoteză”, a declarat astronomul James Scotti.

Cel mai mare mit despre blonde, demontat definitiv de un nou studiu: „Acest stereotip este total greşit!”

Sursa foto: bilimkurgukulubu.com

5 mituri false despre condusul economic – ce NU trebuie să faci dacă vrei să consumi puţin

Părerile sunt împărţite. Unii consideră că obiectul straniu este o rachetă sovietică secretă din era Space Race (1957-1975). Este cunoscut faptul că sovieticii aveau rachete la fel de puternice ca cele americane şi există posibilitatea ca ei să fi lansat una pe lună, iar după aceasta să ascundă acest fapt fiindcă ceva nu a mers conform planului.

Obiectul, când a fost observat pentru prima dată, avea 10 metri diametru şi se afla la o distanţă de aproximativ 451.000 de km faţă de Pământ şi aproximativ 80467 faţă de Lună. Obiectul indica o rată crescută de rotaţii şi fluctuaţii luminiscente. La acel momoment, un astfel de comportament nu a mai fost observat la un alt asteroid de dimensiuni similare. Orbita obiectului identificat era asemănătoare cu orbita Pământului.

Sursa foto: eioba.pl

După ce a acumulat mai multe informaţii despre 1991 VG, Scotti a realizat că acelaşi obiect a trecut prin apropierea Pământului în martie 1975. Acest fapt nu este caracteristic unui asteroid, ei nu trec de două ori prin acelaşi loc.

Duncan Steel, astronom la Universitatea Adelaide, Australia, a afirmat iniţial că ”aceasta poate fi sonda extraterestră observată în vecinătatea planetei noastre”.

Dar mai târziu a negat propria ipoteză, susţinând că nu este convins că VG 1991 are o origine extraterestră.

Obiectul neidentificat VG 1991 se va apropia de Pământ, iarăşi, în vara anului 2017 şi va fi vizibil numai în emisfera de Sud.

Sursa: The Vintage News

Vă recoamndăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase