Home » D:News » O femeie alunecă pe stânci şi încearcă cu disperare să se salveze prinzându-se de piciorul prietenului său. Gestul incredibil pe care îl face bărbatul

O femeie alunecă pe stânci şi încearcă cu disperare să se salveze prinzându-se de piciorul prietenului său. Gestul incredibil pe care îl face bărbatul

Publicat: 09.08.2016
Un videoclip cu o femeie care se dezechilibrează şi cade de pe stânci, într-o lagună exotică, face înconjurul lumii. Momentul dramatic în care tânăra încearcă să se prindă de prietenul său, în cădere, a stârnit vâlvă pe internet.

Filmuleţul, în care apare cuplul neidentificat, au fost publicat pe  Reddit şi arată cum bărbatul pur şi simplu îşi trage piciorul atunci când fata cade, relatează The Mirror.

Femeia în costum de baie se pregătea să facă un salt în apă, dar se dezechilibrează. Ea reuşeşte să se prindă de marginea stâncii încercând terorizată să apuce piciorul prietenului său, însă cade în gol pe spate când acesta se fereşte.

Imaginile îl mai surprind apoi pe bărbat cum priveşte calm locul în care tânăra a căzut. Atitudinea lui a împărţit opinia publică, unii fiind de părere că gestul său a fost unul de conservare, alţii exprimându-şi revolta pentru lipsa de reacţie. 

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase