Home » D:News » O nouă imagine de pe Marte provoacă controverse puternice. ”Demonstrează dispariţia macabră a extratereştrilor”

O nouă imagine de pe Marte provoacă controverse puternice. ”Demonstrează dispariţia macabră a extratereştrilor”

Publicat: 26.08.2016
Obiectul a fost identificat în zona ecuatorului planetei roşii.

Încă de la amartizarea din anul 2004, rover-ul Opportunity a furnizat imagini pe care teoreticienii conspiraţiei le-au considerat evidenţe ale existenţei vieţii extraterestre. Una dintre cele mai recente ,,dovezi” este cea a unui pantof care ar demonstra ,,dispariţia macabră” a extratereştrilor de pe Marte. 

,,În timp ce studiam imaginile realizate de rover-ul de pe Marte, am descoperit un pantof pe marginea unui crater. Acesta a aparţinut probabil unui individ dintr-o specie implicată într-un război, iar el este singura dovadă că acel individ a existat”, susţine autorul american Scott C. Waring,  pe blogul său ,,UFO Sightings Daily”. 

Foto:ufosightingsdaily.com/NASA

Descoperirea a fost făcută în data de 24 august, într-o imagine realizată de Opportunity în anul 2013. În fotografie apare suprafaţa stâncoasă a lui Marte, iar printre roci s-ar afla şi una despre care Waring crede că este, de fapt, bocancul unui soldat căzut în luptă sau chiar al unui rege marţian. Acesta nu este primul ,,pantof” găsit pe Marte, un altul fiind identificat în luna aprilie, într-o imagine transmisă de rover-ul Curiosity. 

Experţii spun că teoreticienii consipraţiilor nu se vor opri aici şi vor continua să formuleze ipoteze, deoarece, începând cu luna octombrie, un nou rover se va alătura lui Opportunity şi Curiosity în căutarea vieţii extraterestre. Vehiculul, denumit ,,Schiaparelli”, va amartiza în toamna acestui an în regiunea Meridiani Planum, o zonă cu relief jos aflată în apropierea ecuatorului lui Marte. 

Foto:ufosightingsdaily.com/NASA

Principala misiune a noului rover va fi de a testa eficienţa tehnologiilor care urmează să fie folosite pentru amartizări viitoare. De asemenea, vehiculul va analiza viteza vânturilor, umiditatea, presiunea atmosferică şi temperatura din zona în care va ajunge. 

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Extratereştri ne-ar putea trimite “sms”-uri din Spaţiu

                                             A fost rapită şi lăsată însărcinată de EXTRATEREŞTRI! (VIDEO)

                                             Să ne temem de extratereştri, căci ne-ar putea semăna

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase