Home » D:News » O companie românească propune Loganul electric, cu care poţi face 500 de km cu doar 30 de lei. Cât costă maşina

O companie românească propune Loganul electric, cu care poţi face 500 de km cu doar 30 de lei. Cât costă maşina

Publicat: 29.10.2016
Compania românească Prime Motors Industry propune un Logan electric ce beneficiază de o autonomie de până la 500 de km. Aceştia pot fi atinşi cu o singură încărcare a bateriei de 45kWh. Pe lângă asta mai există o variantă de 11kWh ce asigură o autonomie de 125 de km, dar şi o versiune de 22kWh.

Loganul electric din imagine are o baterie ce oferă o durată de viaţă de 25 de ani şi este creată pentru condiţii meteo extreme. Garanţia pe care compania o oferă este de cinci ani, scrie Promotor.

Loganul electric este mult mai economic în ceea ce priveşte consumul, faţă de unul clasic. Astfel, cu preţul pe care l-aţi plăti în mod normal pentru puţin mai mult de un litru de benzină premium, 6 lei, puteţi conduce 100 de kilometri. 

Preţurile unui Logan electric, în funcţie de baterie, sunt următoarele:
 
15.000 de euro pentru varianta de 11kWh,
 
18.000 de euro pentru bateria de 22kWh 
 
26.000 de euro pentru varianta de 45kWh 
 
Producătorii Loganului electric aşteaptă deja comenzi din partea celor interesaţi, având în vedere că omologarea acestora la Registrul Auto Român se face fără niciun fel de problemă.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase