Home » D:News » Funcţia cheie pe care Sylvester Stallone o poate ocupa în administraţia prezidenţială a lui Trump

Funcţia cheie pe care Sylvester Stallone o poate ocupa în administraţia prezidenţială a lui Trump

Funcţia cheie pe care Sylvester Stallone o poate ocupa în administraţia prezidenţială a lui Trump
Publicat: 17.12.2016
Donald Trump l-ar putea numi pe actorul Sylvester Stallone într-o funcţie de top în administrarea sectorului artistic al SUA, în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail.

Donald Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone pe o funcţie de top în administrarea sectorului artistic în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail. Trump va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii în 20 ianuarie.

Daily Mail relatează că starul din filmul „Rocky” şi suporterul republican Stallone va fi numit în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, o agenţie federală responsabilă pentru acordarea de fonduri pentru artişti şi proiecte creative, care se află în subordinea preşedintelui Statelor Unite ale Americii.

„A fost asumat pe scară largă şi în mod eronat că administraţia prezidenţială Trump va fi ostilă artelor”, ar fi declarat o sursă pentru Daily Mail. „Dar domnul Trump simte că seria de numiri în funcţii-cheie ale unor persoane de renume este decizia de care avea nevoie industria creativă.”, ar fi adăugat sursa.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase