Home » D:News » Descoperirea unor experţi în genealogie: actorul principal dintr-un film cunoscut cu vampiri este rudă cu Vlad Ţepeş

Descoperirea unor experţi în genealogie: actorul principal dintr-un film cunoscut cu vampiri este rudă cu Vlad Ţepeş

Publicat: 20.02.2017
Unele personalităţile cunoscute ale lumii politice şi mondene au legături de rudenie greu de imaginat. Oricât de bizar ar suna, actorul Robert Pattinson, cel care l-a interpretat pe vampirul Eduard Cullen în franciza „Twilight”, este rudă cu Vlad Ţepeş.

Legătura de rudenie dintre Robert Pattinson şi Vlad Ţepeş a fost descoperită de un grup de experţi în genealogie. Tot ei au stabilit că Pattinson este verişor îndepărtat şi cu prinţii Harry şi William, relatează Rador.

O altă legătură de rudenie surprinzătoare este între fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, şi renumitul actor Brad Pitt. În urma cercetărilor, s-a stabilit că Pitt este verişor de gradul nouă cu Obama. George Clooney şi Tom Hanks sunt verişori îndepărtaţi cu fostul preşedinte de la Washington, Abraham Lincoln. Humphrey Bogart, actorul din „Casablanca”, a fost înrudit cu prinţesa Diana pe linia mamei. Cei doi au fost verişori de gradul şapte. Actorul american Alec Baldwin are sânge albastru. Unul dintre strămoşii artistului este fostul rege al Franţei Louis al IV-lea.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase