Prima pagină D:News

Dieta pentru detoxifierea de vară. Ce super-alimentele trebuie să consumi

Redactia Descopera.ro | 07.09.2017 | ● Vizualizări: 1273
Super-alimentele pentru detoxifierea de vară     vara, fructe, legume, dieta + zoom
Galerie foto (1)

Cu bogăţie de fructe şi legume proaspete, vara este un moment minunat pentru detoxifierea organismului.

Deşi este foarte importantă pentru organism, dieta de detoxifiere este adoptată de aproximativ 40% din populaţie. Iată câteva alimente care curăţă organsimul, potrivit CSID.

1. Pepenele este principalul fruct de vară care detoxifica organismul

1.Conţine cantităţi mari de citrulina. Acest lucru ajuta la crearea argininei care elimină amoniacul şi alte toxine din organism.
2.Este bogat în fibre dietetice. Acest lucru ajuta la menţinerea colonului curat, ajutându-vă să vă curăţaţi corpul.
3.Conţine glutation care ajută la îmbunătăţirea funcţiei hepatice. Glutationul este cel mai puternic agent antioxidant şi detoxifiant al organismului.
4.O bună sursă de potasiu. Potasiul echilibrează cantităţile mari de sodiu în dietele noastre care vă sprijină rinichii şi este excelent pentru curăţarea lor.
5.Reduce inflamaţia. Mai puţine inflamaţii înseamnă o încărcare toxică mai scăzută în organism.2. Castraveţii ajută la eliminarea toxinelor din organism.
Conţinutul ridicat de apă din castraveţi va face să vă mişcaţi sistemul urinar. O jumătate de cană de castravete feliat are doar 8 calorii. Acesta este foarte alcalin, o parte importantă a menţinerii unei diete echilibrate.

3. Lămâile sunt prietenele ficatului.
Lămâie alcalizează organismul. Acest lucru ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului corpului. Ficatul iubeşte lămâile. Acest fruct este un stimulent minunat pentru ficat şi este un dizolvator al acidului uric şi al altor otrăvuri. Lămâile ajută la curăţarea rinichilor.

Află mai multe pe CSID

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Tag-uri: vara | fructe | legume | dieta