Prima pagină D:News

Acestea sunt buncărele în care se vor adăposti miliardarii în cazul dezastrelor naturale sau nucleare

Ivona Stog 07.13.2017 | ● Vizualizări: 6504
FOTO Cum arată buncărele în care se vor adăposti miliardarii în caz de atacuri nucleare sau dezastre naturale     atacuri, nuclear, miliardari, independenta + zoom
Galerie foto (6)

Oamenii super bogaţi şi paranoici se pregătesc pentru dispariţia civilizaţiei prin achiziţionarea unor buncăre în valoare de milioane de lire sterline, scrie Independent.

Complexul construit pe 15 etaje, sub pământ, este lăudat a supravieţui chiar şi după cele mai mari dezastre naturale, de la tornade, inundaţii, incendii de amploare, şi până la atacuri nucleare, scrie Mediafax citând Independent.

Situat în statul american Kansas, construcţia complexului a avut drept bază un siloz de rachete, construit de Corpul Inginerilor din Armata SUA.

Dar, în 2008, Larry Hall a cumpărat situl dezafectat şi a cheltuit 20 de milioane de dolari (15,5 milioane de lire), transformându-l într-un complex de apartamente de lux. Compania sa, Survival Condo, vinde apartamentele la preţuri cuprinse între 1,5 milioane de dolari şi 4 milioane de dolari.

Sursă foto: Survival Condo

Spre deosebire de cele mai multe apartamente, buncărele vin cu ziduri de beton groase de aproape 3 metri. În plus, acoperişul este capabil să reziste la vânturi mai mari de 500 de mile pe oră.

În plus, apartamentele sunt dotate cu internet cu fibră optică, prin care este capabilă transmiterea de date pentru educaţie, informaţii, divertisment şi comunicaţii.

Sursă foto: Survival Condo

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Cel mai mare BUNCĂR subteran din lume. Ce au vrut să facă ruşii în parteneriat cu cehoslovacii cu el - FOTO