Home » D:News » Populaţia de pe glob încearcă să traiască mai sănătos. Iată ce obiceiuri noi abordează

Populaţia de pe glob încearcă să traiască mai sănătos. Iată ce obiceiuri noi abordează

Populaţia de pe glob încearcă să traiască mai sănătos. Iată ce obiceiuri noi abordează
Publicat: 08.10.2017
Populaţia globului este cu 10% mai deschisă spre a îmbrăţişa un stil de viaţă sănătos decât în urmă cu trei ani, potrivit unui studiu recent realizat de GfK, companie din Germania care se ocupă cu cercetarea de piaţă.
Subiecţii studiului au răspuns la mai multe întrebări referitoare la timpul acordat somnului, la alimentaţia sănătoasă, la exerciţiile fizice, folosirea produselor cosmetice sau timpul petrecut cu familia.
 
Care sunt activităţile practicate frecvent pentru o viaţă sănătoasă?
 
„Când vine vorba de activităţile pe care oamenii le fac regulat pentru a-şi menţine sănătatea că, aproape două treimi din respondenţi au declarat că dorm suficient, mănâncă alimente sănătoase şi fac exerciţii fizice.
„Timpul de calitate” a făcut un pas înainte în percepţia oamenilor, considerând că şi acest lucru îi ţine sănătoşi fizic. Consumul de alimente adecvate, de asemenea, obţine mult mai multă atenţie decât în trecut”, reiese din concluziile sondajului.
 
Medicii sunt de părere că timpul petrecut cu familia ne ajută să ne relaxăm într-o zonă esenţială a existenţei nostre – cea a emoţiilor.  
 
Citeşte continuarea în CSID
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase