Home » D:News » Momentul în care majoretele nord-coreene au fost prinse cu garda jos în timpul apariţiei unui Kim Jong Un fals

Momentul în care majoretele nord-coreene au fost prinse cu garda jos în timpul apariţiei unui Kim Jong Un fals

Publicat: 16.02.2018
Momentul în care majoretele nord-coreene au fost prinse cu garda jos în timpul apariţiei unui Kim Jong Un fals
Mai multe majorete nord-coreene au fost luate prin surprindere de sosirea neaşteptată a "liderului" nord-coreean Kim Jong Un, miercuri, la un meci de hochei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang. Câteva dintre fete şi-au retras imediat privirea de la imitatorul lui Kim Jong Un, care s-a identificat mai apoi drept Howard.

Acesta a început să zâmbească mulţimii care s-a strâns rapid să-l vadă, spunând că a venit să urmărească meciul dintre cele două Corei şi Japonia, informează Mediafax.

„Fac un joc bun, au înscris un gol. Ca preşedinte e tot ce pot să-mi doresc”, a spus Howard, celor de la Reuters, la puţin timp după ce oficiali sud-coreeni de la Centrul naţional de la contraterorism au venit să-l îndepărteze din zona majoretelor.

„Le-am antrenat eu, desigur, sunt cele mai bune din lume”, a spus acesta.

Howard a povestit că a fost dus la poliţie, miercuri, unde după scurt timp a fost lăsat să plece. „Faţa mea este prea politică”, a spus acesta. „M-am născut cu această figură, trebuie să trăiesc cu ea”, a continuat el.

În Coreea de Nord, oricine ar imita un membru din familia Kim s-ar considera o blasfemie.

Unele dintre majorete au fost atât de impresionate la vederea imitatorului lui Kim Jong Un, încât s-au grăbit să schiţeze un zâmbet printre scandări de genul: Suntem doar una!, Unificaţi patria mamă!.

„Arată că suntem oameni la urma urmei”, a spus Howard. „Nu contează că sunt din sud sau nord, de un pic simţ al umorului şi puţină satiră politică e nevoie întotdeauna”, a conchis el.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase