Prima pagină D:News

Momentul în care majoretele nord-coreene au fost prinse cu garda jos în timpul apariţiei unui Kim Jong Un fals

Redactia Descopera.ro | 02.16.2018 | ● Vizualizări: 3907
Majoretele nord-coreene, prinse cu garda jos de un Kim Jong Un fals     coreea de nord, majorete, imitator + zoom
Galerie foto (1)

Mai multe majorete nord-coreene au fost luate prin surprindere de sosirea neaşteptată a "liderului" nord-coreean Kim Jong Un, miercuri, la un meci de hochei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang. Câteva dintre fete şi-au retras imediat privirea de la imitatorul lui Kim Jong Un, care s-a identificat mai apoi drept Howard.

Acesta a început să zâmbească mulţimii care s-a strâns rapid să-l vadă, spunând că a venit să urmărească meciul dintre cele două Corei şi Japonia, informează Mediafax.

"Fac un joc bun, au înscris un gol. Ca preşedinte e tot ce pot să-mi doresc", a spus Howard, celor de la Reuters, la puţin timp după ce oficiali sud-coreeni de la Centrul naţional de la contraterorism au venit să-l îndepărteze din zona majoretelor.

"Le-am antrenat eu, desigur, sunt cele mai bune din lume", a spus acesta.

Howard a povestit că a fost dus la poliţie, miercuri, unde după scurt timp a fost lăsat să plece. "Faţa mea este prea politică", a spus acesta. "M-am născut cu această figură, trebuie să trăiesc cu ea", a continuat el.

În Coreea de Nord, oricine ar imita un membru din familia Kim s-ar considera o blasfemie.

Unele dintre majorete au fost atât de impresionate la vederea imitatorului lui Kim Jong Un, încât s-au grăbit să schiţeze un zâmbet printre scandări de genul: Suntem doar una!, Unificaţi patria mamă!.

"Arată că suntem oameni la urma urmei", a spus Howard. "Nu contează că sunt din sud sau nord, de un pic simţ al umorului şi puţină satiră politică e nevoie întotdeauna", a conchis el.