Home » D:News » „Omul furnică” şi-a făcut debutul pe prima poziţie în clasamentul încasărilor în Statele Unite

„Omul furnică” şi-a făcut debutul pe prima poziţie în clasamentul încasărilor în Statele Unite

„Omul furnică” şi-a făcut debutul pe prima poziţie în clasamentul încasărilor în Statele Unite
Publicat: 10.07.2018
"Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp" este liderul detaşat al încasărilor de la finalul săptămânii imediat după premieră cu încasări de 161 de milioane de dolari în toată lumea, arată Variety.

Al doilea film din seria dedicată supereroului cu dimensiuni variabile, „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, a ieşit din weekend cu încasări de 76 de milioane de dolari după primele proiecţii pe ecranele americane, scrie Mediafax.

Acestei sume i s-au adăugat încă 85 de milioane de dolari adunate în cinematografele din restul lumii de pelicula care îi are ca protagonişti pe Paul Rudd şi Evangeline Lilly, arată Variety. Aceasta este a 20-a producţie din seria Universului Cinematic Marvel, fiecare dintre filmele lansate debutând pe primul loc în box-office. Încasările acestor producţii se ridică acum la 17 miliarde de dolari.

Ant-Man fost văzut în 4.206 cinematografe americane, cu 43 mai puţine decât numărul celor care continuă să proiecteze „Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom”, producţia care a adunat în ultimele trei zile 28,5 milioane de dolari, care i-au asigurat a treia poziţie în clasament.

Pe locul doi s-a plasat animaţia „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, care intră pe ecranele româneşti la finalul lunii iulie, adunând peste 29 de milioane de dolari la patru săptămâni de la lansare.

Cealaltă premieră a săptămânii care a ajuns pe primele locuri în clasamentul încasărilor a fost „Noaptea judecăţii: Începutul/ The First Purge”, producţia cu Marisa Tomei, Lex Scott Davis şi Lauren Luna Vélez în rolurile principale a adunat puţin peste 17 milioane de dolari.

„Sicario 2: Soldato/ Sicario: Day of the Soldado” a adunat 7 milioane de dolari în acest al doilea weekend în care este pe ecrane, fiind pe poziţia a cincea a clasamentului de încasări.

Primele zece poziţii din clasamentul sfârşitului de săptămână sunt completate de „Uncle Drew” (6,6 milioane), ”Ocean’s 8″ (5,2 milioane), „Tag” (3,1 milioane) şi „Deadpool 2” (1,6 milioane).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase