Home » D:News » Filmul „Mission: Impossible. Fallout” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul „Mission: Impossible. Fallout” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul „Mission: Impossible. Fallout” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american
Publicat: 07.08.2018
Lungmetrajul de acţiune "Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout", de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 35 de milioane de dolari, potrivit Reuters.

În cel de-al şaselea film al francizei de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiţii extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizaţie teroristă internaţională.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat premiera „Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Christopher Robin”, de Marc Forster, cu Ewan McGregor, care a avut încasări de 25 de milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune o poveste de maturitate a copilului din cartea lui A. A. Milne. Christopher era cu nume şi prenume transpunerea în ficţiune a copilului pe care scriitorul îl avea în realitate. Ca orice adult, problemele lui Christopher sunt raportul dintre serviciu şi familie. Şi stresul îi readuce în viaţă partenerul de poveşti din copilărie, ursuleţul de pluş. Dar ursul are propriile lui probleme, pentru că şi jucăriile îşi pierd prietenii.

Poziţia a treia este ocupată tot de o premieră, „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me”, de Susanna Fogel, cu Mila Kunis, care a avut încasări de 12,3 milioane de dolari.

Pe poziţia a patra în box office-ul nord-american de weekend, în coborâre cu două locuri, se află musicalul inspirat de piesele trupei ABBA „Mamma Mia! Here We Go Again”, care a avut încasări de 9 milioane de dolari. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, regizată de Ol Parker, beneficiază de o distribuţie cu nume mari, precum Cher, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth şi Pierce Brosnan.

Filmul de acţiune „The Equalizer 2”, de Antoine Fuqua, a coborât de pe locul al treilea pe al cincilea, cu încasări de 8,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Aceasta este prima continuare a unui film în care a acceptat să joace superstarul hollywoodian Denzel Washington, în cariera sa de aproape patru decenii. Washington şi Fuqua nu se află la prima colaborare, cei doi lucrând împreună şi la filmul „Training Day”, care i-a adus actorului o nominalizare la premiile Oscar.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele din America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky (8,2 milioane de dolari), „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed (6,2 milioane de dolari), „Minţi primejdioase/ The Darkest Minds”, de Jennifer Yuh (5,8 milioane de dolari), „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird (5 milioane de dolari), „Haideţi, Tineri Titani, la film!/ Teen Titans Go! To the Movies”, de Aaron Horvath şi Peter Rida Michail (4,9 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase