Home » D:News » De Ziua Naţională a României, familia Regală merge la Alba Iulia cu Trenul Regal

De Ziua Naţională a României, familia Regală merge la Alba Iulia cu Trenul Regal

De Ziua Naţională a României, familia Regală merge la Alba Iulia cu Trenul Regal
Publicat: 28.11.2018
Principesa Margareta şi ceilalţi membri ai Familiei Regale merg la Alba Iulia de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, cu Trenul Regal, anunţă Secretariatul Casei regale.

Biroul de presă al Casei regale informează că principesa Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu vor fi la Alba Iulia cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Alături de cei doi se vor afla principesa Elena şi soţul acesteia, Alexander Nixon, principesa Sofia şi principesa Maria, scrie Mediafax.

„Călătoria Familiei Regale cu Trenul Regal va onora memoria celor care au realizat Marea Unire, la 100 de ani de la înfăptuirea marelui ideal naţional”, se arată în comunicat.

Familia Regală va ajunge în gara din Alba Iulia sâmbătă, la ora 9.30.

Trenul Regal va fi remorcat de locomotiva cu abur Pacific 231.065, construită în anul 1922.

Familia Regală va fi întâmpinată la gara din Alba Iulia de autorităţile locale şi de locuitori ai municipiului Marii Uniri. Toţi cei care vor dori să întâmpine Familia Regală şi să vadă Trenul Regal în gara din Alba Iulia sunt bineveniţi, se arată în comunicat.

Membrii Familiei Regale vor participa, de la ora 10.00, la un „Te Deum” oficiat la Catedrala Încoronării, iar, de la ora 15.30, la ceremonia militară din Bulevardul 1 Decembrie 1918.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase