Home » D:News » Actorul care îşi donează toată averea

Actorul care îşi donează toată averea

Actorul care îşi donează toată averea
Publicat: 30.12.2018
Cunoscutul actor Chow Yun-fat, starul filmului "Tigru şi Dragon/ Crouching Tiger, Hidden Dragon", de Ang Lee, a anunţat că, după moartea sa, nişte organizaţii caritabile vor primi întreaga averea pe care o are, de aproximativ 720 de milioane de dolari, potrivit The Guardian.

Deşi este celebru la Hollywood şi pentru rolurile din franciza de succes „Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean” şi filmul cu gangsteri „Shanghai – Ultimul gangster/ A Better Tomorrow”, Chow a adoptat de mai mulţi ani un stil de viaţă modest, scrie Mediafax.

În 2015, Chow a fost inclus pentru prima dată în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori, ocupând atunci locul al 24-lea, la egalitate cu Russell Crowe.

Frecvent, el poate fi remarcat folosind transportul în comun, în prosperul Hong Kong, şi stând la coadă la bilete la cinema.

„Banii nu sunt ceva ce ai pentru totdeauna. După ce mori, trebuie să îi laşi altora”, a afirmat acesta pentru Munhwa Broadcasting Corporation din Coreea de Sud. 

În vârstă de 63 de ani, Chow, numit cu afecţiune „fratele Fat” în Hong Kong, a fost lăudat pentru stilul său de viaţă.

Actorul a afirmat că soţia sa, Jasmine Tan, îi sprijină demersul de a-şi dona averea după moarte. Anterior, soţia sa a declarat că actorul mănâncă adesea la gheretele de tip fast food de pe stradă, dar şi că a renunţat la vechiul său telefon Nokia, cu clapetă, abia când acesta s-a defectat.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase