Home » D:News » Femeile şi mahmureala: Remedii

Femeile şi mahmureala: Remedii

Femeile şi mahmureala: Remedii
Publicat: 01.01.2019
Femeile prin natura lor nu pot face faţă la fel de bine ca bărbaţii la băutură. În această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă este aproape imposibil să nu gustaţi puţin alcool.

Nivelul de hidratare corectă, somnul odihnitor şi o alimentaţie nutritivă (atenţie să nu lipsească grăsimile), plimbări în aer liber şi evitarea fumatului (activ şi pasiv), un pahar, două de alcool de calitate nu vor da viaţa peste cap. Iată câteva sfaturi ale specialiştilor în nutriţie pentru a vă ajuta să degustaţi cu plăcere din plăcerile vieţii.

Pe piaţa din România se găsesc şi produse cu alcool contrafăcute. Este important ca sursa alcoolului să fie naturală şi dacă consumaţi să fie un alcool de calitate.

2 litri de apă pe zi, un pahar de apă la trezire, unul înainte a adormi iar restul de apă în cursul zilei – este regula generală. Apa plată este cea mai indicată pentru consumul zilnic. Dacă am lămurit cine este regina hidratării să ne îndreptăm atenţia către alcool.

Riscurile consumului exagerat de alcool

Alcoolul îngraşă – cei care consumă excesiv alcool trebuie să aibă grijă să ardă mai multe calorii. Un gram de alcool are 7 kilocalorii.

Chiar şi depresiile pot fi declanşate de consumul de alcool. Mare atenţie, în perioada de iarnă creşte numărul cazurilor persoanelor care suferă de tristeţe sau depresie sezonieră.

Pe lângă risculul apariţiei alcoolismului şi apariţia unor boli grave precum ciroza hepatică, consumul exagerat de alcool poate duce la agravarea unor afecţiuni cum este psoriazisul.

Continuarea pe CSID:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase