Home » D:News » Celebrul muzician Will.i.am ar putea rămâne fără auz

Celebrul muzician Will.i.am ar putea rămâne fără auz

Celebrul muzician Will.i.am ar putea rămâne fără auz
Publicat: 29.01.2019
Muzicianul Will.i.am, din cadrul celebrului grup The Black Eyed Peas, a afirmat că suferă de tinitus. Afecţiune provoacă pierderea ireversibilă a auzului, potrivit contactmusic.com.

„Am 43 de ani. Când am fost la medic şi mi-am făcut un test mi-au spus că, din punctul de vedere al auzului, sunt mult mai bătrân. În 2007 şi 2013, mi-am făcut teste… este vorba despre o pierdere a auzului ireversibilă”, a afirmat muzicianul pentru The Sunday Times.

Tinitusul este o perceperea anormală a unor zgomote în ureche, iar cel persistent indică, de obicei, prezenţa surdităţii de recepţie de tip senzorial (cohlear). Atunci când afecţiunea este severă şi persistentă, poate afecta somnul şi capacitatea de concentrare, fapt ce duce la tulburări psihice majore, scrie Mediafax.

Cântăreţul a mai declarat pentru că şi-a modificat dieta, devenind „violent de vegan”.

„Sunt violent de vegan. Mă lupt să devin mai sănătos şi pentru o planetă mai sănătoasă. Mi-am dat seama că mănânc produse lactate animale putrezite (…) Este dezgustător. Folosim tehnologia wireless. Plasăm sateliţi pe orbită. Şi ne purtăm ca nişte prădători sălbatici? Nu am evoluat?”, a mai afirmat el. .

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase