Home » D:News » Dieta Optavia. Cât de sănătoasă este?

Dieta Optavia. Cât de sănătoasă este?

Dieta Optavia. Cât de sănătoasă este?
Publicat: 11.05.2019
Dieta Optavia a câştigat teren în faţa celorlalte diete pe care deja le cunoaştem.
Acest program de slăbire presupune un plan alimentar scăzut în calorii, nu limitează consumul anumitor grupuri de alimente şi promite o transformare rapidă şi un stil de viaţă sănătos. Chiar dacă nu este o dietă ieftină şi la îndemâna oricui, a reuşit să-şi facă destul de mulţi fani, în Statele Unite clasându-se pe locul doi în topul celor mai rapide şi eficiente diete pentru slăbit, informează U.S. News and World Report. Încă o dovadă stau şi statisticile Google care arată că în 2018 dieta Optavia s-a aflat pe primele locuri în trending.

Dieta Optavia presupune consumul de alimente în formă ambalată, de la shake-uri, clătite şi supe, până la paste şi cartofi. Mai exact, meniul pe o zi, la pachet, care să conţină cele cinci mese principale, în funcţie de programul de slăbire personalizat. Tot mai multe site-uri apar cu aceste tipuri de meniuri personalizate, masa ta pe o zi fiind doar la un click distanţă.

Această dietă are un principiu destul de simplu: comanzi pachetul pentru ziua respectivă şi mănânci alimentele după instrucţiuni, iar când spunem ”după instrucţiuni”, ne referim la faptul că fiecare  masă este numerotată şi trebuie consumată într-un anumit interval orar.
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase