Prima pagină D:News

Cei mai periculoşi criminali ai mediului, căutaţi de Interpol. Apel internaţional pentru prinderea lor

Redactia Descopera.ro | 06.08.2019 | ● Vizualizări: 817

Şapte indivizi responsabili pentru crime de amploare împotriva mediului sunt căutaţi de Interpol, care a lansat şi un apel public internaţional pentru identificarea lor.

Cei şapte sunt acuzaţi de infracţiuni precum deversarea unor reziduuri periculoase, defrişări ilegale şi contrabandă cu fildeş, potrivit Rador. Poliţia internaţională a făcut un apel public pentru identificarea lor, precizând că cei care au informaţii în acest sens să anunţe poliţia locală sau Interpolul şi să nu acţioneze siguri deoarece cei urmăriţi sunt persoane extrem de periculoase.Potrivit estimărilor, profiturile celor de la vârful reţelelor infracţionale de acest tip sunt cuprinse între 110 miliarde de dolari şi 281 de miliarde de dolari anual.

Cei mai periculoşi criminali ai  mediului, urmăriţi de Interpol, sunt: 

Guo Qin Huang (42 ani) şi Muk Nam Wong (62 ani) - daţi în urmărire în China pentru trafic de specii protejate şi produse derivate din acestea.

Nicholas Mweri Jefwa (44 ani) şi Samuel Bakari Jefwa (29 ani) - daţi în urmărire de Kenya pentru contrabandă cu trofee de braconaj şi activitate de crimă organizată.

Fraţii albanezi Ergest Memo (34 ani) şi Taulant Memo (33 ani) - daţi în urmărire de Grecia pentru defrişări ilegale într-o pădure protejată.

Bhekumusa Mawillis Shiba (39 de ani) - dat în urmărire de Eswatini (fostul teritoriu Swaziland) pentru delicte împotriva mediului natural.

 

Tag-uri: crime | mediu | fildes | criminali | interpol

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI