Home » D:News » O femeie maestru bucătar a gătit 75 de ore nonstop, stabilind un record mondial – VIDEO

O femeie maestru bucătar a gătit 75 de ore nonstop, stabilind un record mondial – VIDEO

O femeie maestru bucătar a gătit 75 de ore nonstop, stabilind un record mondial – VIDEO
Publicat: 21.08.2019
Maliha Mohammed, maestru bucătar din Kenya, a gătit nonstop timp de 75 de ore, stabilind astfel un nou record mondial Guinness, potrivit allafrica.com.

Maliha Mohammed, mamă a doi copii, a încheiat maratonul culinar duminică, în Kenya Bay Beach Resort din Mombasa, potrivit Mediafax.

Timp de 75 de ore, femeia în vârstă de 36 de ani a realizat 400 de preparate, atât din bucătăria locală, cât şi din cea internaţională. Specialitatea sa este un preparat coreean pe bază de pui, Korean Chicken Bulgogi.

Iniţial, Maliha şi-a depus candidatura pentru un nou record Guinness în aprilie 2018, dar nu a mai putut participa la eveniment din motive financiare. Hotărâtă să îşi demonstreze măiestria, aceasta a făcut o nouă solicitare în acest sens în decembrie 2018, iar, în februarie, a primit răspunsul din partea reprezentanţilor Guinness. Femeia a putut participa la competiţie după ce a organizat o strângere de fonduri.

Recordul anterior, de 68 de ore şi 30 de minute, a fost stabilit de Rickey Lumpkin, din statul american California, în decembrie 2018.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase