Home » D:News » Miliardarul japonez care îşi căuta parteneră pentru spaţiul cosmic a anulat anunţul matrimonial

Miliardarul japonez care îşi căuta parteneră pentru spaţiul cosmic a anulat anunţul matrimonial

Miliardarul japonez care îşi căuta parteneră pentru spaţiul cosmic a anulat anunţul matrimonial
Publicat: 31.01.2020
Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care îşi căuta parteneră pentru călătoria în spaţiul cosmic în cadrul proiectului Space X, a anulat anunţul matrimonial, arată Bloomberg.

Japonezul care va fi primul pasager plătitor trimis în spaţiu a invocat motive personale solicitând anularea proiectului de televiziune care i-ar fi găsit o parteneră pentru călătoria în jurul lunii.

”Din cauza unor motive personale, am anunţat ieri AbemaTV că am hotărât să nu mai particip la realizarea documentarului matrimonial, aşa că am solicitat anularea emisiunii”, a explicat miliardarul.

Maezawa a adresat scuze celor peste 27.000 de femei care au trimis candidaturi pentru selecţie.

Miliardarul a încheiat recent o relaţie cu o actriţă japoneză şi a anunţat că aşteaptă răspunsuri de la „tinere în vârstă de 20 de ani şi peste”, care îşi doresc să se bucure de viaţă la maximum.

„Am trăit exact cum am vrut până acum”, a arătat Maezawa, care are trei copii cu două femei diferite. „Am 44 de ani. Pe măsură ce se fac simţite sentimente de singurătate şi gol, singurul lucru la care mă gândesc este să iubesc mai departe o singură femeie”, a explicat miliardarul în anunţul iniţial.

Yusaku Maezawa este fondatorul companiei de modă Zozo. Omul de afaceri este cunoscut pentru interesul pe care îl arată pentru artă şi maşini sport, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase