Home » D:News » ”Zici că e un bătrânel supărat”. Un bebeluş brazilian a devenit vedetă la scurt timp de la naştere – VIDEO

”Zici că e un bătrânel supărat”. Un bebeluş brazilian a devenit vedetă la scurt timp de la naştere – VIDEO

”Zici că e un bătrânel supărat”. Un bebeluş brazilian a devenit vedetă la scurt timp de la naştere – VIDEO
Publicat: 26.02.2020
Imaginile cu un bebeluş din Brazilia, care are o expresie de nemulţumire manifestată imediat după ce s-a născut, au ajuns virale, internauţii fiind uluiţi de micuţa Isabela Pereira de Jesus. „Zici că e un bătrânel supărat”, au remarcat utilizatorii platformelor sociale.

„A deschis ochii dar nu a plâns. Medicul a spus chiar «plângi, Isa!»”, a povestit fotograful Rodrigo Kunstmann, care a fost angajat de mama copilului să surprindă primele momente de viaţă ale fetiţei.

„A făcut faţa aceea serioasă şi nu a început să plângă decât după ce a fost tăiat cordonul ombilical”, a dezvăluit fotograful unei reviste locale, potrivit Mediafax.

Medicii încearcă să se asigure că nou-născuţii plâng la naştere pentru a verifica dacă le funcţionează plămânii aşa cum trebuie dar şi pentru a-i ajuta să elimine fluide din corp.

Utilizatorii de pe internet au fost uimiţi de expresia facială a fetiţei nou-născute. „Arată ca un bătrânel supărat”, a comentat cineva.

„Fetiţa mea s-a născut curajoasă. E deja o memă. Se încruntă de câte ori i se schimbă scutecele. Trebuia să se nască pe 20 dar a ales să se nască arătându-şi personalitatea”, a spus mama copilului.

Isabela Pereira de Jesus s-a născut pe 13 februarie, la Rio de Janeiro, în Brazilia.

Micuţa a fost concepută în perioada în care a murit Pisica Morocănoasă, celebra Grumpy Cat, au comentat internauţii.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase