Home » D:News » Tom Hanks şi soţia sa, diagnosticaţi cu noul coronavirus COVID-19

Tom Hanks şi soţia sa, diagnosticaţi cu noul coronavirus COVID-19

Tom Hanks şi soţia sa, diagnosticaţi cu noul coronavirus COVID-19
Publicat: 12.03.2020
Actorul Tom Hanks spune că el şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, potrivit CNN.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks şi-a anunţat urmăritorii de pe reţeaua socială că se afla în Australia, alături de soţia sa, în momentul în care au fost testaţi.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele şi febra”, a spus actorul. „Am fost testaţi pentru coronavirus şi rezultatul a ieşit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Fotografia care însoţeşte mesajul este sugestivă, înfăţişând o mănuşă chirurgicală folosită, potrivit Mediafax.

Tom Hanks, născut în 1956, a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. A devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în comedii „Bosom Buddies” (1980), „Vreau să fiu mare/ Big” (1988), „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993). Consacrarea i-au adus-o rolurile dramatice precum cel din „Forrest Gump” (1994), „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” (1998), „Naufragiul/ Cast Away” (2000), „Căpitanul Phillips/ Captain Phillips” (2013).

Numărul total de cazuri COVID-19 confirmate la nivel global a depăşit 126.000. De asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la peste 4.600 în dimineaţa zilei de joi. Situaţia în SUA s-a agravat, iar preşedintele Donald Trump a anunţat suspendarea tuturor intrărilor persoanelor din ţările europene în Statele Unite, cu excepţia Regatului Unit, timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

În Statele Unite ale Americii au fost depistate până acum 1.329 de cazuri de COVID-19 şi 38 de decese.

În Hubei, considerată epicentrul focarului, epidemia se află în curs de stabilizare, numărul cazurilor depistate fiind în scădere de şapte zile. Provincia a înregistrat miercuri cele mai puţine infecţii, respectiv 8 din totalul de 15 confirmate la nivelul Chinei continentale. Dintre noile cazuri, 6 sunt importate. Diferenţa este uriaşă faţă de începutul anului, când aproximativ 2.000 de persoane infectate erau identificate zilnic în China.

În Italia, unde până joi dimineaţa s-au înregistrat 12.462 de îmbolnăviri şi 827 de decese, premierul Giuseppe Conte a anunţat măsuri radicale în lupta împotriva coronavirusului. Activitatea comercială va fi sistată de azi în întreaga ţară, excepţie făcând doar farmaciile şi magazinele alimentare. Miercuri, în Italia s-au înregistrat 196 de decese şi încă 2.076 de cazuri de persoane infectate.

În România sunt confirmate 47 de cazuri de infecţie cu coronavirusul COVID-19.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase