Home » D:News » După o căsnicie de 50 de ani, un soţ şi o soţie au murit de coronavirus, la 6 minute distanţă unul faţă de celălalt

După o căsnicie de 50 de ani, un soţ şi o soţie au murit de coronavirus, la 6 minute distanţă unul faţă de celălalt

După o căsnicie de 50 de ani, un soţ şi o soţie au murit de coronavirus, la 6 minute distanţă unul faţă de celălalt
Publicat: 06.04.2020
Un cuplu din Florida, căsătorit de 50 de ani, a murit la 6 minute distanţă unul de celălalt din cauza infectării cu noul coronavirus.

Stuart şi Adrian Baker erau căsătoriţi de 50 de ani şi trăiau în Florida, scrie CNN. Femeia de 72 de ani şi bărbatul de 74 de ani nu au avut probleme de sănătate înainte de a contracta COVID-19.

Stuart şi Adrian s-au simţit brusc rău acum trei săptămâni. Cuplul a fost sfătuit de un medic să meargă direct la spital, unde au primit recomandarea să se autoizoleze. Dar starea bărbatului s-a înrăutăţit, aşa că a fost dus la spital.

Fiul cuplului a fost sunat de medici, care i-au spus că tatăl nu va supraviuţui şi ar fi bine să îşi ducă şi mama la spital, ca măsură de precauţie.

După 45 de minute de spitalizare, medicii au anunţat că nici femeia nu îşi va reveni. Cei doi au fost transferaţi într-un centru în aceeaşi cameră şi au murit la şase minute distanţă.

„Sper că nu au murit în zadar şi că oamenii încep să ia această boală foarte în serios”, a declarat fiul celor doi, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase