Home » D:News » Activităţi transmise live pe Facebook, de Paşte, pentru utilizatori de toate vârstele

Activităţi transmise live pe Facebook, de Paşte, pentru utilizatori de toate vârstele

Activităţi transmise live pe Facebook, de Paşte, pentru utilizatori de toate vârstele
Publicat: 18.04.2020
Pentru a-i încuraja pe români să stea acasă de Paşte, Facebook le propune o serie de activităţi care se vor desfăşura pe platformă şi de care se pot bucura alături de alţi membri ai familiei, indiferent de cât de mare e distanţa care îi desparte.

Activităţile transmise pe Facebook în perioada 18-20 aprilie ajută la descoperirea de noi moduri pentru petrecerea timpului liber din zilele de Paşte, de acasă.

Printre iniţiativele culturale, evenimentele şi activităţile sportive care vor avea loc în acest weekend pe Facebook se numără:

MAC Bucharest găzuieşte, pe Facebook, Ateliere MNAC pentru acasă, o serie de ateliere săptămânale pentru acasă inspirate de expoziţia Christoph Niemann. Punct de vedere, cât şi de alte expoziţii din cadrul muzeului.

Pentru cei mici, Teatrul Ţăndărică anunţă 4 reprezentaţii, perfecte pentru zilele de Paşte: pe 18 aprilie, vor fi difuzate „Scufiţa Roşie” şi „Capra cu trei iezi”, iar 19 aprilie vor fi difuzate „Motanul Încălţat” şi „Aplodor”.

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Liviu Rebreanu continuă seria de video-uri „Din vorbă-n vorbă”, invitat pentru cel de-al treilea episod fiind Richard Balint, potrivit Mediafax.

În acest weekend, Teatrul Municipal Bacovia va difuza, pe pagina de Facebook a teatrului, 3 spectacole: sâmbătă, 18 aprilie, vor fi transmise „Fetiţa cu Chibrituri”, de la ora 11:00, şi „Stan Păţitul”, de la ora 11:40, iar duminică, 19 aprilie, va fi difuzată „Piaţeta”, începând cu ora 18:00.

RADAR New Media Art găzduieşte STĂM ACASĂ #contează, prin care îşi doreşte să îi ajute pe oameni să conştientizeze cât este de important să #stămacasa în această perioadă şi, pe de altă parte, să ofere susţinere comunităţii artistice autohtone.Proiectul reuneşte 10 artişti de new media, Alina Anca şi Daniel Bega de la Aural Eye, Albert Kaan, Adistu, Dragos Dragos, Dan Fiera şi Serban Ntjr de la Noetic, Vlad Lazarescu, Redulian şi vloop ce vor proiecta din propriile case pe clădirile din vecinătate animaţii şi mesaje menite să ne încurajeze şi să ne apropie în această perioadă dificilă. Proiecţiile vor fi acompaniate de un live performance realizat de către Alexei Turcan.

Într-o perioadă în care mai toate expoziţiile sunt anulate, ETAJ iese în stradă şi în online cu o serie de proiecţii video a unor filme realizate de artişti care au răspuns invitaţiei a participa la acest proiect. Proiecţiile vor fi vizibile de la fereastră şi pe Facebook.

După câteva zile pline de bunătăţuri, cei de la Clubul Sportiv Kyodai ne invită la Kickboxing Online – Antrenament live, o sesiune de mişcare bine venită după meniurile de Paşte.

Teatrul Regina Maria schimbă jocul şi prezintă „Seara de Ajun”, o tragicomedie fascinantă în care Gary, Simon şi Cherry se ceartă pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase