Home » D:News » Dispozitivul care poate transforma o bicicletă normală într-una electrică, care atinge o viteză de 30 de km/h

Dispozitivul care poate transforma o bicicletă normală într-una electrică, care atinge o viteză de 30 de km/h

Dispozitivul care poate transforma o bicicletă normală într-una electrică, care atinge o viteză de 30 de km/h
Sursa foto: Facebook Swytch Bike
Publicat: 18.07.2020

O bicicletă normală se poate transforma într-una electrică, în doar câteva minute, dacă i se atașează o baterie de 250W.

Jurnalistul Spencer Kelly de la BBC a testat dispozitivul numit Swytch. Odată montată bateria de 250W, bicicleta devine una electrică.

Atinge o viteză de 30 de kilometri pe oră, are o autonomie de 50 de km şi costă în jur de 500 de euro.

Peste 100.000 de precomenzi pentru Swytch

Aceste componente au dus la înregistrarea a peste 100.000 de precomenzi.

Astfel, noul dispozitiv poate fi o alternativă low-cost la o bicicletă electrică nouă care costă cât o maşină.

Bicicleta pentru persoane cu dizabilităţi

Pe de altă parte, inventatoarea Barbara Alink, care este designer şi arhitect, a creat recent un model de bicicletă pentru persoanele cu dizabilităţi, care oferă o şansă în plus celor cu probleme de mobilitate. Vedeta Selma Blair spune că invenţia i-a schimbat viaţa.

Barbara Alink, de profesie designer şi arhitect, a inventat dispozitivul „Alinker”, un dispozitiv de mobilitate care funcţionează ca o „bicicletă de mers” şi este promovat de vedeta hollywoodiană Selma Blair.

Dispozitivul este botezat „bicicleta de păşit” şi este o formă inovatoare de transport care va oferi noi şanse persoanelor care suferă de probleme legate de mobilitate.

Cum i-a venit ideea pentru bicicletă

Inventatoarea Barbara Alink spune că i-a venit ideea bicicletei într-o zi în care se plimba cu mama sa şi a văzut un grup de persoane în etate care foloseau dispozitive de sprijin.

„Nici dacă mor nu o să folosesc aşa ceva”, i-ar fi spus mama inventatoarei.

„Alinker este pentru toţi cei care sunt activi şi se identifică drept persoane active, dar care au păţit ceva”, a explicat inventatoarea.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase