Home » D:News » Modul extrem în care caroseria unui Cybertruck poate fi îmbunătățită

Modul extrem în care caroseria unui Cybertruck poate fi îmbunătățită

Modul extrem în care caroseria unui Cybertruck poate fi îmbunătățită
Camioneta Cybertruck se face remarcată prin liniile simple.
Publicat: 17.08.2020

Camioneta Cybertruck se face remarcată prin liniile simple.

GALERIE FOTO

Cybertruck, prima autoutilitară electrică produsă de către Tesla, a fost lansată de anul trecut și de atunci a atras atenția fanilor și specialiștilor din domeniul auto prin performanțele sale, dar și prin faptul că are un design pe care l-am putea numi minimalist, în care inginerii au decis folosirea panourilor de oțel expus.

Într-o serie de mesaje pe Twitter, rețeaua preferată de către Elon Musk, acesta a oferit o serie de indicii legate de modul în care ar putea să arate modelele Cybertruck care urmează să fie comercializate.

CEO-ul Tesla a explicat faptul că există șanse mici ca camioneta să vină într-o gamă de culori din fabrică, dar că este posibil ca propietarii să folosească căldura pentru a schimba culoarea caroseriei, notează Futurism.

Oțelul își schimbă culoarea atunci când este supus anumitor temperaturi

Inițial, Elon Musk a sugerat faptul că Cybertruck ar putea fi oferit și într-o culoare negru mat, dar apoi a subliniat faptul că ar fi nevoie de o înfoliere completă a camionetei.

Unul dintre fanii lui Musk a sugerat faptul că camioneta electrică ar putea avea o culoare albă, iar CEO-ul Tesla a explicat faptul că acest lucru ar putea fi posibil.

Totuși, cea mai extremă și totuși cea mai impresionantă metodă de a da culoare panourilor de oțel de pe Cybertruck a fost oferită de către un alt utilizator al Twitter, acesta sugerând folosirea flăcărilor. Oțelul poate obține o anumită culoare chimică prin încălzirea la diferite temperaturi și unii au speculat că acest procedeu ar putea fi folosit și pentru camionetă.

Citește și:

General Motors lansează un Hummer electric care să rivalizeze cu Cybertruck

Cybertruck ar putea să ajungă pe Marte

Cybertruck, prima autoutilitară full-electrică produs de Tesla. Geamurile „ultrarezistente” s-au spart în timpul unei demonstraţii – VIDEO

Spring, prima Dacie electrică. Cum arată şi cât ar costa – VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase