Home » D:News » Un crater uriaș a apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia. O familie a scăpat în ultimul moment

Un crater uriaș a apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia. O familie a scăpat în ultimul moment

Publicat: 03.09.2020

O familie a scăpat cu doar câteva momente înainte ca mașina în care se afla a fost înghițită de o groapă uriașă care a apărut brusc în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia.

GALERIE FOTO

Martorii au spus că roțile frontale ale unui vehicul Lada Largus au rămas blocate într-un crater imens care a apărut la întâmplare în orașul rusesc Astrakhan.

Șoferul și pasagerii, un bărbat, soția și soacra sa, au fost nevoiți să iasă rapid prin ușile din spate ale vehiculului, cu doar câteva momente înainte ca mașina să fie înghițită de asfalt.

Guvernatorul regional a promis că va despăgubi integral șoferul

Într-o înregistrare video publicată online, mașina poate fi văzută în timp ce este înclinată în gaură, iar apoi cum capota dispare complet, mașina ajungând în sistemul de canalizare.

Roțile mașinii au rămas în aer, șocând trecătorii care se opreau să filmeze întreaga scenă.

Soacra bărbatul a suferit răni minore, primind îngrijiri medicale de la paramedicii chemați la fața locului. Guvernatorul regional, Igor Babushkin, a promis că va despăgubi integral șoferul și că problema va fi rezolvată cât de curând posibil.

Explicațiile din spatele acestui fenomen bizar

În urmă cu o săptămână, o gaură bizară, adâncă de aproape 50 de metri, a apărut în nordul Siberiei, fiind una dintre mai multe cratere care au apărut în țară în ultimii ani.

Oamenii de știință sunt de părere că găurile misterioase sunt un semn al schimbărilor climatice și apar pe măsură ce permafrostul se topește, potrivit Daily Star.

„Ce am văzut astăzi este uimitor. Acestea sunt forțele colosale ale naturii”, a declarat dr. Evgeny Chuvilin, cercetător coordinator la Institutul Skolkovo pentru Știință și Tehnologie.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Exemplul de eficienţă în Japonia. În cât timp au reuşit muncitorii japonezi să repare acest drum surpat

Crater apărut din senin într-un oraş din Rusia, foarte aproape de locuinţe (FOTO)

Alte două cratere misterioase au apărut în Siberia. Cercetătorii nu pot explica fenomenul (FOTO)

Un crater uriaș a rămas în locul portului din Beirut, în urma exploziei care a îngenuncheat capitala Libanului

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase