Home » D:News » Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor

Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor

Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor
Reid se numără printre politicienii dintr-un program clasificat al Guvernului SUA privind OZN-urile./ Sursa foto: Captură Youtube „The Phenomenon”
Publicat: 15.10.2020

Harry Reid, fost lider al majorității din Senatul american, a declarat că Guvernul Statelor Unite a ascuns detalii cheie despre OZN-uri de ani de zile.

„Faptul că guvernul federal, în tot acest timp, a mușamalizat, a oprit totul, eu cred că este foarte dăunător pentru țara noastră”, a spus Reid în noul documentar „The Phenomenon”, de la regizorul James Fox.

„Spuneți că există dovezi care încă nu au văzut lumina zilei?”, a întrebat Fox.

GALERIE FOTO

„Spun că mare parte din dovezi nu au văzut lumina zilei”, a răspuns Reid.

Rachete nefuncționale din cauza unui OZN

Documentarul analizează istoria aparițiilor de OZN-uri în Statele Unite și alte țări, inclusiv noi detalii despre întâlnirile confirmate de armata americană în care au fost implicate piloți din marina SUA. De asemenea, filmul oferă detalii despre un raport din 1967 despre un obiect neidentificat care a apărut deasupra unei baze americane de rachete, moment în care 10 dintre rachete au devenit nefuncționale.

„Dacă președintele ar fi emis un ordin de lansare în acel moment, rachetele nu ar fi putut să fie lansate”, a explicat Reid.

Reid se numără printre politicienii dintr-un program clasificat al Guvernului SUA privind OZN-urile. Însă, fostul senator a vorbit foarte deschis despre astfel de fenomene după ce s-a pensionat. Totuși, Reid a încetat să mai confirme dovezi ale activității extraterestre, scriind pe contul său de Twitter în august că vrea ca problema să fie studiată și că „trebuie să ne concentrăm pe știință, nu basme despre oameni mici și verzi”.

Fostul senator a repetat afirmația și în noul documentar, secvanța putând fi vizionată AICI.

Trebuie să studiem aceste fenomene

„Nu trebuie fim toți de acord privind motivul pentru care toate aceste fenomene au loc. Dar ar trebui cel puțin să alocăm niște bani pentru a le studia”, a precizat Reid.

Expertul în OZN-uri Lee Spiegel, coproducător al documentarului, a spus că au fost nevoie de șapte ani pentru a produce filmul, scrie Huffington Post.

„Fie că ești convins de existența OZN-urilor sau ești încă indecis, este important să prezinți informații corecte care au potențialul de a afecta securitatea națională a țărilor și siguranța tuturor cetățenilor de pe planeta noastră”, a subliniat Spiegel.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Un pilot american a dezvăluit că un OZN pe care l-a urmărit în 2004 a comis un „act de război”

Pentagonul urmează să facă public un raport despre OZN-uri

OZN-ul vechi de mai bine de 100 de ani de la Timişoara devine muzeu. La cât ajunge investiția

Congresul american vrea ca Pentagonul să ofere mai multe detalii despre OZN-uri

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase