Home » D:News » Trump insistă că armata Statelor Unite i-ar putea înfrânge pe extratereștri, dacă există cu adevărat

Trump insistă că armata Statelor Unite i-ar putea înfrânge pe extratereștri, dacă există cu adevărat

Trump insistă că armata Statelor Unite i-ar putea înfrânge pe extratereștri, dacă există cu adevărat
Sursa foto: Casa Albă Facebook
Publicat: 19.10.2020

Președintele Donald Trump nu este în totalitate sigur de ce Pentagonul are un program ultra-secret despre OZN-uri.

Recent, în timpul unui interviu la postul de televiziune Fox News, Trump a fost întrebat de ce Departamentul Apărării al SUA a implementat un grup de elucru privind OZN-urile.

„Așadar, domnule președinte, există OZN-uri?”, a întrebat Maria Bartiromo, gazda emisiunii.

„Pâi, va trebui să verific. Ceea ce vreau să spun este că am auzit despre asta. Am auzit asta acum două zile. Așa că voi verifica. Mă voi uita bine de tot la situație”, a răspunsul inițial președintele.

„Rusia, China, toate sunt invidioase pe ce avem noi”

Însă, în loc să se oprească la acea afirmație, Trump a continuat să laude armata Statelot Unite, aparent dorind să lanseze un avertisment în cazul în care extratereștrii ar exista.

„O să îți spun asta. Am creat o armată cum nu am mai avut niciodată până acum. Rusia, China, toate sunt invidioase pe ce avem noi. Totul e construit în SUA”, a continuat Trump.

Totuși, aceasta nu este prima dată când Trump lansează „amenințări deșarte” la alte puteri ale lumii în funcție de starea sa în acel moment, și nu de dovezi precise.

„Cred în asta? Nu chiar”

Grupul de lucru al Pentagonului a fost făcut public în august. Programul funcționează de mulți ani, însă a rămas învăluit în mister, după cum au detaliat jurnaliștii de la New York Times în 2017.

În aprilie, trei filmări cu întâlniri cu OZN-uri au fost declasificate de Pentagon, în timp ce marina americană a confirmat că videoclipurile sunt autentice, potrivit Futurism.

Trump a mai afirmat în trecut că este sceptic cu privire la existanța OZN-urilor. În iunie 2019, în timpul unui interviu cu ABC News, Trump a recunoscut că a participat la ședințe pentru a discuta despre acele întâlniri, însă nu crede că OZN-urile sunt adevărate. „Cred în asta? Nu chiar”, a spus Trump.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Un pilot american a dezvăluit că un OZN pe care l-a urmărit în 2004 a comis un „act de război”

Pentagonul urmează să facă public un raport despre OZN-uri

Întâlnirea avioanelor militare americane cu trei OZN-uri. VIDEO dezvăluite de Pentagon

Donald Trump ameninţă China că „va plăti scump pentru ceea ce a făcut lumii”

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase