Home » D:News » Concert „pilot” fără distanțare și cu 5.000 de spectatori în Spania. Experimentul a fost un adevărat succes

Concert „pilot” fără distanțare și cu 5.000 de spectatori în Spania. Experimentul a fost un adevărat succes

Publicat: 30.03.2021

Un concert „pilot” fără distanțare a reușit în Spania. Au fost 5.000 de spectatori cu mască, fără distanțare și testați anterior. A fost primul concert mare în Spania de la începutul pandemiei.

Cu masca, înghesuiți, dansând și cântând – cinci mii de oameni s-au întors să trăiască un concert aproape ca înainte de pandemie, după ce au fost supuși unor teste antigen.

Experimentul a fost organizat la Barcelona, ​​unde trupa Love of Lesbian a susținut un concert la Palau Sant Jordi.

A fost primul concert mare în Spania de la începutul pandemiei

O echipă medicală a supravegheat întregul concert, potrivit La Vanguardia.

Doar 6 din cei 5.000 de spectatori au avut rezultate pozitive la COVID-19 și nu li s-a permis să participe, potrivit Mediafax.

Experimentul de succes alimentează acum speranța publicului că marile evenimente vor deveni din nou realitate în această vară. A fost primul concert mare în Spania de la începutul pandemiei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase