Home » D:News » Cadavrul unui bărbat dat dispărut, găsit în statuia unui dinozaur din Catalonia

Cadavrul unui bărbat dat dispărut, găsit în statuia unui dinozaur din Catalonia

Publicat: 26.05.2021

Poliția din Catalonia investighează circumstanțele în care un bărbat a murit după ce ar fi rămas blocat în interiorul statuii unui dinozaur în timp ce încerca să-și recupereze telefonul mobil.

Polițiștii au fost chemați la statuia dinozaurului din Santa Coloma de Gramenet, o localitate din Barcelona, după ce un bărbat și fiul său au observat ceva ciudat în interiorul unui stegosaurus din papier mâché.

Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine regionale, Mossos d’Esquadra, a declarat că moartea bărbatului de 39 de ani nu este considerată suspectă.

„A fost o moarte accidentală. Nu a fost vorba de violență”

„Un tată și fiul său au observat că ceva se afla în interiorul statuii și au anunțat autoritățile. Am găsit cadavrul bărbatului în interiorul piciorului dinozaurului. A fost o moarte accidentală. Nu a fost vorba de violență. Această persoană a intrat în piciorul statuii și a rămas blocată. Se pare că încerca să recupereze un telefon mobil, pe care îl scăpase. Se pare că nu a mai putut să iasă din statuie”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al poliției regionale.

Totodată, polițiștii au chemat pompierii pentru a tăia piciorul statuii astfel încât cadavrul bărbatului să fie recuperat, scrie The Guardian.

„Încă așteptăm rezultatele autopsiei”

„Încă așteptăm rezultatele autopsiei, așa că nu știm cât timp a stat acolo, însă se pare că ar fi fost acolo de cel puțin două zile”, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit presei locale din Catalonia, bărbatul a fost dat dispărut de familia sa cu doar câteva ore înainte ca trupul acestuia să fie descoperit în interiorul statuii.

Vă mai recomandăm să citiți și:

O femeie dispărută în 2020, găsită în viață într-un canion. A supraviețuit cu iarbă și apă

Geologul care a electrocutat un cadavru într-un experiment de „readucere la viață”

Cum să mumificați un cadavru? Tehnica din cel mai vechi manual egiptean antic descoperit până acum

Misterul cadavrului mumificat de lângă vila lui Nicolae Ceauşescu, din Argeş, a fost elucidat

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase