Home » D:News » Fostul director al serviciilor de informații naționale spune că SUA a detectat mai multe OZN-uri decât știe publicul

Fostul director al serviciilor de informații naționale spune că SUA a detectat mai multe OZN-uri decât știe publicul

Publicat: 24.03.2021

John Ratcliffe, fostul director al serviciilor de informații naționale din SUA, a făcut recent câteva afirmații uluitoare despre monitorizarea Obiectelor Zburătoare Neidentificate (OZN) de către Guvernul federal al Statelor Unite ale Americii.

„Sincer să fiu, au fost mai multe incidente cu OZN-uri decât s-au făcut publice. Unele dintre acestea au fost declasificate. Și când vorbim despre incidente, vorbim de fapt despre obiecte care au fost văzute de piloții Marinei sau Forțelor Aeriene. Obiecte care au fost surprinse de sateliți, care se implică în acțiuni dificil de explicat, mișcări care sunt greu de reprodus, pentru care noi nu avem tehnologia necesară”, a explicat Ratcliffe, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune american Fox News.

„Eu chiar am vrut să fac publice aceste informații și să le declasific înainte să îmi termin mandatul, însă nu am reușit”, a adăugat Ratcliffe.

Există mai multe incidente cu OZN-uri decât ne este permis să știm

Trebuie menționat faptul că Ratcliffe a fost director al serviciilor de informații naționale în timpul administrației lui Donald Trump, un grup care nu includea oamenii cu cea mai bună reputație din lume atunci când vine vorba despre informații precise.

Totuși, Ratcliffe se alătură unei liste modeste de personaje guvernamentale, inclusiv un fost lider al majorității din Senat, Harry Reid, care au declarat cu convingere că există mai multe incidente cu OZN-uri decât știe publicul general.

Ce încearcă John Ratcliffe să spună de fapt?

Astfel de afirmații merită mereu să fie analizate mai în detaliu. Recunoașterea faptului că piloții și sateliții au întâlnit obiecte zburătoare greu de identificat este un lucru, dar să pretinzi că acestea sunt dovezi ale vieții extraterestre este fără îndoială un salt uriaș, scrie Futurism.

Să credem oare că Ratcliffe încerca să spună asta? Orice este posibil. Totuși, poate fostul oficial încearcă doar să mai „fure” încă un ciclu de știri.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Documentele CIA despre OZN-uri sunt varianta reală a serialului Dosarele X, susține un expert

Toate documentele declasificate de CIA despre OZN-uri sunt acum disponibile online

Misterul „OZN-ului” observat deasupra Hawaii a fost elucidat

Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase