Home » D:News » Vila-fantomă care se scufundă pe o plajă din El Salvador. Cum a ajuns aici

Vila-fantomă care se scufundă pe o plajă din El Salvador. Cum a ajuns aici

Vila-fantomă care se scufundă pe o plajă din El Salvador. Cum a ajuns aici
Sursa foto: Ruptly via Youtube
Publicat: 18.09.2021

Ar fi trebuit să fie o frumoasă staţiune de plajă în destinaţia turistică tropicală La Puntilla din San Luis La Herradura, El Salvador. Forţa naturii nu poate fi controlată, iar Oceanul Pacific a câştigat posesia acelui teren, scufundând practic structura. Ceea ce vedem astăzi este o casă abandonată şi nesigură, în mijlocul nisipului.

Nimeni nu-şi închipuie că, în urmă cu 25 de ani, a fost hotelul Puerto Ventura, devastat de uraganul din 1998. Dimineaţa, structura este accesibilă mergând de-a lungul plajei. După-amiază, când valul creşte, totul se inundă.

Vremea agitată sau furtunile, când valurile se prăbuşesc peste stâlpii săi, crează sunete din lumea fantomelor, demne de o casă bântuită.

O adevărată provocare socială cu un farmec aparte

În ciuda acestui fapt şi a pericolului pe care îl prezintă structura din cauza fisurilor mari, turiştii nu renunţă să intre în vilă şi să pozeze pentru fotografii.

Din bulevardul Costa del Sol care duce la La Puntilla, structura abandonată nu este văzută. Pentru a ajunge la ea, trebuie parcurse cărări şi traversată o mică pădure, scrie Mediafax.

O cale dificilă, care a devenit o adevărată provocare socială cu un farmec aparte.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase