Home » D:News » Efectele pandemiei. Turismul de nuntă în România a luat amploare în 2021

Efectele pandemiei. Turismul de nuntă în România a luat amploare în 2021

Efectele pandemiei. Turismul de nuntă în România a luat amploare în 2021
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01.10.2021

Turismul de nuntă a luat amploare în România în anul 2021 din cauza pandemiei, este concluzia unei cercetări făcute de specialiștii din domeniu.

Reprezentanții companiei Travelminit.ro au ajuns la concluzia că turismul de nuntă este pe un trend care a luat amploare în pandemie.

Ei au făcut un chestionar și de la 67% dintre hotelierii chestionați au aflat că în 2021 au găzduit în unitatea lor de cazare un eveniment mare de familie, petreceri de la nunți, botezuri sau aniversări.

Foarte multe cupluri s-au orientat spre locuri atipice

Explicația este că anul trecut, foarte multe evenimente de familie au fost amânate ca urmare a restricțiilor impuse de pandemie.

În consecință, în 2021 numărul de solicitări a crescut. Ținând cont de numărul limitat de spații de evenimente, de cerințele pandemice și de preferința pentru finalul de săptămână, foarte multe cupluri s-au orientat spre locuri atipice pentru organizarea evenimentului de familie.

Prețul mediu pentru noaptea de cazare a invitaților a fost de 150-200 de lei, au mai stabilit specialiștii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase