Home » D:News » Elon Musk amenință banca JPMorgan că îi va da un review de o stea

Elon Musk amenință banca JPMorgan că îi va da un review de o stea

Elon Musk amenință banca JPMorgan că îi va da un review de o stea
Foto: Shutterstock
Publicat: 23.11.2021

Săptămâna trecută, JPMorgan a dat în judecată Tesla, argumentând că compania îi datorează 162 de milioane de dolari. Elon Musk amenință că îi va da review de o stea pe Yelp dacă aceasta nu renunță la proces.

„Am oferit companiei Tesla multiple oportunități de a-și îndeplini obligațiile contractuale, așa că este regretabil că au forțat aducerea acestei probleme în litigiu”, se arată într-un comunicat emis de bancă.

Și acum Elon Musk se „luptă” cu banca în stilul lui propriu, scrie Futurism.

„Dacă JPM nu își retrage procesul, le voi oferi o recenzie de o stea pe Yelp. Acesta este ultimul meu avertisment”, a spus Musk pentru The Wall Street Journal.

Deși este foarte probabil doar o ironie făcute de Musk, este destul de riscant să te pui rău cu o bancă. În același timp, producătorul de mașini electrice nu se chinuie să găsească bănci cu care să coopereze, datorită valorii sale record de peste 1 trilion de dolari.

Elon Musk amenință JPMorgan crezând că banca joacă la cacealma

Cu alte cuvinte, Musk ar putea crede că JPMorgan joacă la cacealma.

Procesul este legat de cunoscutele tweeturi ale lui Musk din 2018 în care a promis că va face Tesla privată, susținând că și-a asigurat finanțare la 420 de dolari pe acțiune.

JPMorgan miza pe o eventuală vânzare a Tesla, care, desigur, nu s-a materializat niciodată.

Având în vedere observațiile lui Musk, CEO-ul nu se sperie atât de ușor. În plus, 162 de milioane de dolari reprezintă mărunțiș pentru cineva în poziția lui Musk.

Iar Musk va fi reprezentat de Alex Spiro, avocatul care l-a ajutat anterior să iasă dintr-un proces pentru defăimare, după ce în 2019 l-a numit „pedo” pe un explorator de peșteri britanic.

Tesla se află, de asemenea, într-o poziție puternică, având în vedere evaluările sale vertiginoase și așteptările zdrobitoare din T3 al acestui an.

Este posibil ca Musk să se fi grăbit cu comentariile sale din 2018, ceea ce i-a adus un proces masiv din partea Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA.

Dar rămâne de văzut dacă avocații JPMorgan vor fi capabili să aibă un caz suficient de puternic.

Vă recomandăm să citiți și:

China construiește machete de nave americane în deșert. Imaginile surprinse prin satelit

Pozele cu mâncarea pe Instagram şi creşterea în greutate au mai multe în comun decât am crede

Elon Musk a publicat în premieră fotografii cu racheta Super Heavy și cele 29 de motoare Raptor ale sale

Concediu spontan pentru angajaţi, o nouă tendință pe piața muncii

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase