Home » D:News » Pagina de Yelp a băncii JPMorgan, bombardată cu review-uri de o stea după tweetul lui Musk

Pagina de Yelp a băncii JPMorgan, bombardată cu review-uri de o stea după tweetul lui Musk

Pagina de Yelp a băncii JPMorgan, bombardată cu review-uri de o stea după tweetul lui Musk
Foto: Shutterstock
Publicat: 27.11.2021

După ce a fost dat în judecată de JPMorgan pentru un tweet, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a spus în glumă că va da băncii o recenzie de o stea pe Yelp. În acel moment, JPMorgan a început să fie bombardată cu review-uri proaste.

„Doar o stea – pentru procesele lor frivole împotriva partenerilor lor de afaceri, în special împotriva Tesla”, a spus un utilizator al platformei, citat de Futurism.

„Nu am multe de spus, sunt aici pentru Tesla. Dau o stea pentru că ați dat compania în judecată”, a spus altul.

După ce JPMorgan a început să fie bombardată cu review-uri proaste, Yelp a dezactivat această funcție pe site

Situația s-a înrăutățit atât de mult încât a declanșat chiar și Alerta de Activitate Neobișnuită a Yelp, care apare atunci când site-ul web suspectează că ar putea avea loc o operațiune de bombardament de revizuire coordonată. Între timp, platforma a blocat trimiterea oricăror recenzii suplimentare.

Toată această situație ridicolă a început când JPMorgan a dat în judecată Tesla la jumătatea lunii noiembrie pentru că nu a respectat un contract privind opțiunile pe acțiuni.

Apoi a continuat când Musk a scris pe Twitter despre luarea în privat a Tesla în 2018. JPMorgan a pariat pe vânzare, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată. Acum ei spun că Tesla îi datorează băncii 162,2 milioane de dolari.

Este un lucru specific lui Musk să fie dat în judecată pentru sute de milioane pentru un tweet prost – doar pentru a-l dubla cu o glumă mai târziu. Însă ceva ne spune că Musk – și cei mai devotați fani ai săi – nu își vor învăța lecția niciodată.

Vă recomandăm să citiți și:

Pandemia ne-a schimbat percepția timpului

Fondul lui George Soros a investit în bitcoin. Câte criptomonede deține deocamdată

Zonele din România, foarte căutate de turiști, care nu erau populare în urmă cu 20 de ani

Pegasus, programul israelian de spionaj folosit ilegal de mai multe guverne ale lumii

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase