Home » D:News » Aproape 28 de kilograme de chihlimbar, ascunse în roata de rezervă și bordul unei mașini

Aproape 28 de kilograme de chihlimbar, ascunse în roata de rezervă și bordul unei mașini

Aproape 28 de kilograme de chihlimbar, ascunse în roata de rezervă și bordul unei mașini
Sursa foto: Politia de Frontiera
Publicat: 29.01.2022

Un cetățean turc a încercat să introducă în țară 27,8 kilograme de chihlimbar, ascunse în roata de rezervă și în bordul unei mașini. A fost prins de polițiștii de frontieră din Sculeni, județul Iași.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de trecere Sculeni s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc de 55 de ani la volanul unei mașini înmatriculate în Bulgaria, scrie Mediafax.

27,8 kg de şiraguri de mărgele de culoare galben-maroniu

În urma controlului efectuat, polițiștii și lucrătorii vamali au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în roata de rezervă, în portiere şi în bordul autoturismului, cantitatea de 27,8 kg de şiraguri de mărgele de culoare galben-maroniu, transparente, presupuse a fi din chihlimbar.

Bunurile au fost reținute în vederea confiscării şi expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor. Șoferul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase