Home » D:News » Venituri record pentru Apple. Cel mai bun trimestru înregistrat vreodată de companie

Venituri record pentru Apple. Cel mai bun trimestru înregistrat vreodată de companie

Venituri record pentru Apple. Cel mai bun trimestru înregistrat vreodată de companie
Foto: Shutterstock
Publicat: 30.01.2022

Apple a anunţat seară rezultatele financiare pentru trimestrul 4 2022, raportând un venit record de 123,9 mld. de dolari, în creştere cu 11% faţă de anul trecut. Profiturile au ajuns la 34,6 miliarde de dolari, în creştere cu 20%.

Este cel mai bun trimestru înregistrat vreodată de companie.

„Rezultatele de pe trimestrul 4 au fost făcute posibile de linia noastră de produse inovatoare şi servicii”, a spus Tim Cook, CEO Apple. ”Suntem mulţumiţi să vedem răspunsul din partea clienţilor din jurul lumii într-un moment când a rămâne conectat nu a fost niciodată mai important. Noi facem tot ce putem pentru a construi o lume mai bună, făcând progrese înspre ţinta noastră de a deveni CO2-neutral pe tot lanţul de aprovizionare”, a adăugat el.

Veniturile raportate de Apple ating noi recorduri

Boardul de directori de la Apple a declarat un dividend de 0,22 dolari per acţiune.

La bursă, acţiunile sunt vineri dimineaţă în creştere cu 5% în pretranzacţionare. Capitalizarea Apple ajunge la 2.600 mld. dolari.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase