Home » D:News » Celebra mașină din filmul „Înapoi în viitor” renaște sub formă de automobil electric

Celebra mașină din filmul „Înapoi în viitor” renaște sub formă de automobil electric

Publicat: 19.02.2022

DeLorean Motor Company, sau cel puțin entitatea care deține acest nume în prezent, vrea să reînvie mașina din „Înapoi în viitor”; iar de data aceasta, automobilul, devenit celebru datorită filmului în care a apărut, va fi unul electric.

Într-un videoclip teaser de 15 secunde, încărcat pe Twitter cu puțin timp înainte de Super Bowl, compania a arătat silueta unui DeLorean DMC-12 reproiectat numit DeLorean EVolved, arătând ușile emblematice care seamănă cu aripile de pescăruș.

Compania DeLorean a produs inițial mașina din filmul„Înapoi în viitor”, cunoscută oficial sub denumirea de DeLorean DMC-12, între 1981 și 1982. Dar mașina a câștigat de atunci statutul de vedetă datorită aspectului său inedit pentru anii ’80 și, bineînțeles, datorită apariției în celebra trilogie.

Mașina din „Înapoi în viitor” renaște și va ataca piața de vehicule electrice de lux

Ceea ce puțină lume știe este că DeLorean DMC-12 era deja scoasă din producție atunci când a apărut în primul film „Înapoi în viitor”, în 1985, notează Futurism.

Compania, care de atunci s-a reîncarnat în Texas în circumstanțe dificil de descris, a inclus și hashtagul „Lux” în tweet-ul său, sugerând că noul automobil s-ar putea adresa doritorilor de mașini electrice mai înstăriți.

Din păcate, acestea sunt toate informațiile disponibile în prezent. Încă nu se cunosc detalii despre preț, despre o posibilă dată de lansare sau despre numărul de vehicule care vor fi fabricate.

Cine nu și-ar dori o astfel de mașină?

Dar, având în vedere faima sa, va exista fără îndoială cerere pentru un DeLorean electric reproiectat. Cine nu și-ar dori să ia o astfel de mașină la o tură pe autostradă?

„Dacă calculele mele sunt corecte, atunci când această minunăție atinge 141 km/h, o să se întâmple niște lucruri interesante”, îi spunea doctorul Emmet Brown lui Marty McFly în filmul din 1985.

Vă recomandăm să citiți și:

Barbie a fost trimisă într-un zbor la gravitație zero pentru a inspira tinerele să aleagă meseria de astronaut

Un cățel răpit de o maimuță, în Malaezia. Cum s-a terminat calvarul care a durat trei zile

Șofer prins în timp ce dormea la volanul unei Tesla, care se deplasa cu peste 128 km/h

Care sunt obiectele uitate cel mai des în mașinile Uber

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase