Home » D:News » Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Publicat: 08.04.2022

Un raport despre OZN-uri al Pentagonului, făcut public în urma unei cereri de informații de interes public, spune că întâlnirile cu aceste obiecte le-au cauzat americanilor arsuri prin expunerea la radiații, leziuni cerebrale și ale sistemului nervos și chiar sarcini neprevăzute în rândul femeilor.

Baza de date de documente include mai mult de 1.500 de pagini de raport despre OZN-uri, ce fac parte din Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aerospațiale (AATIP), un program ascuns al Departamentului de Apărare al SUA, care s-a derulat din 2007 până în 2012.

În ciuda faptului că nu a fost niciodată clasificat drept secret sau extrem de secret, AATIP a devenit cunoscut publicului abia în 2017, când fostul director de program Luis Elizondo a demisionat din Pentagon și a publicat mai multe videoclipuri, acum celebre, ale unei aeronave neidentificate care se mișcă în moduri aparent imposibile, scrie Live Science.

Un raport despre OZN-uri ce conține peste 1.500 de pagini

La scurt timp după ce a fost dezvăluită existența AATIP, redacția americană a tabloidului britanic The Sun a depus o cerere FOIA (cerere de informații de interes public) pentru toate documentele legate de program. Patru ani mai târziu, pe 5 aprilie 2022, Agenția de Informații pentru Apărare din SUA (DIA) a onorat cererea, publicând 1.574 de pagini de material.

Potrivit The Sun, mulțimea de documente din acest raport despre OZN-uri cuprinde observații despre efectele biologice ale observărilor de OZN asupra oamenilor, studii asupra tehnologiilor avansate, cum ar fi „pelerine” de invizibilitate și planuri pentru explorarea și colonizarea spațiului adânc.

Unele părți din documente au fost secretizate din motive de intimitate și confidențialitate, a declarat AATIP pentru The Sun.

Răni cauzate de presupusele OZN-uri

Un document remarcabil din colecție este un raport intitulat „Efecte de câmp acute și subacute anomale asupra țesuturilor umane și biologice”, din martie 2010. Raportul descrie presupuse răni la „observatori umani de către sisteme aerospațiale avansate anormale”, unele dintre acestea putând fi o „amenințare pentru interesele Statelor Unite”, potrivit documentului.

Raportul descrie 42 de cazuri din dosare medicale și 300 de cazuri „nepublicate” în care oamenii au suferit răni după presupuse întâlniri cu „vehicule anormale”, care includ OZN-uri. În unele cazuri, oamenii au prezentat arsuri sau alte afecțiuni legate de radiațiile electromagnetice, se arată în raport, unele dintre ele părând să fi fost provocate de „sisteme de propulsie legate de energie”.

Raportul a notat, de asemenea, cazuri de leziuni cerebrale, leziuni ale nervilor, palpitații ale inimii și dureri de cap legate de întâlniri anormale cu vehicule.

Nu se știe dacă și cum au fost verificate cazurile de către agenția americană

Nu este clar ce fel de proces de verificare a folosit AATIP, dacă a folosit, pentru a investiga aceste presupuse cazuri. The Sun nu a publicat încă întreg conținutul rapoartelor solicitate.

Raportul include, de asemenea, o listă a presupuselor efecte biologice ale observărilor de OZN-uri asupra observatorilor umani între 1873 și 1994, întocmite de Mutual OZN Network (MUFON), un grup civil non-profit care studiază aparițiile raportate de OZN-uri.

Efectele raportate ale întâlnirilor cu OZN includ „sarcini neprevăzute”, „răpire aparentă”, paralizie și experiențe de telepatie percepută, teleportare și levitație.

Raportul concluzionează că există suficiente dovezi „pentru a susține ipoteza că unele sisteme avansate sunt deja implementate și nu sunt înțelese pe deplin de către SUA”.

Mai multe informații despre aceste documente pot fi găsite pe site-ul The Sun.

Vă recomandăm să citiți și:

O formă ciudată a fost observată pe fundul oceanului, în apropiere de Liniile Nazca

39 de membri ai unei secte s-au sinucis când pe cer a apărut cometa Hale-Bopp

Ceva îngrijorător se petrece la polii Pământului. Cercetătorii au crezut că „așa ceva ar fi imposibil”

Primul accident aviatic din ultimii 12 ani în China. Autoritățile caută victimele și cutiile negre

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase