Home » D:News » Chipul lui Putin și mesaje anti-război, proiectate pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploiești

Chipul lui Putin și mesaje anti-război, proiectate pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploiești

Chipul lui Putin și mesaje anti-război, proiectate pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploiești
Sursa foto: Greenpeace
Publicat: 23.04.2022

Chipul lui Vladimir Putin și mai multe mesaje anti-război a fost proiectat pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploiești de activiștii Greenpeace România. „Fiecare companie de combustibili fosili care provine din Rusia e pătată de sângele civililor uciși în invazia Ucrainei”, au transmis activiștii. 

„Activiști Greenpeace România au protestat pașnic seara trecută (miercuri seara-n.r.), proiectând, pe turnul rafinăriei Lukoil, mesajele: Stop Combustibili Fosili, Stop Putin! Stop combustibili fosili din Rusia!, Energie verde pentru pace”, transmite Greenpeace România.

Activiștii atrag atenția că solidaritatea reală cu Ucraina înseamnă ca Guvernul României și Ursula von der Leyen să oprească importurile tuturor combustibililor fosili rusești.

„Fiecare companie de combustibili fosili care provine din Rusia e pătată de sângele civililor uciși în invazia Ucrainei. Dacă vrem cu adevărat să îi ajutăm pe cei fugiți din calea războiului și să oprim masacrul din orașele ucrainene, atunci trebuie să renunțăm imediat la gazul, petrolul și cărbunele rusesc. Stop Putin! Stop combustibili fosili din Rusia”, este mesajul activiștilor Greenpeace România postat pe o rețea de socializare online.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase