Home » D:News » Un prototip SpaceX deteriorat poate fi văzut într-o fotografie „scursă” pe internet

Un prototip SpaceX deteriorat poate fi văzut într-o fotografie „scursă” pe internet

Un prototip SpaceX deteriorat poate fi văzut într-o fotografie „scursă” pe internet
Foto: Matt Lowne/ Twitter
Publicat: 27.04.2022

Într-o nouă fotografie „scursă” în mediul online spre finalul lunii aprilie este înfățișat un prototip SpaceX deteriorat, despre care experții au părerile împărțite. Unii descriu acest lucru ca fiind un mic obstacol, în timp ce alții spun că respectiva componentă este complet distrusă.

Matt Lowne, un YouTuber ce abordează teme spațiale, având o jumătate de milion de abonați, a postat poza pe Twitter și a spus că aceasta a circulat pe rețelele sociale.

Lowne a spus că coloana de metal din mijlocul imaginii a fost menită să fie un cilindru, foarte departe de forma mototolită pe care o are în imaginea „scursă”, citează Futurism.

„S-a zis cu Booster 7 dacă SpaceX nu elimină această piesă”

„S-a zis cu Booster 7 dacă SpaceX nu elimină această piesă și nu sudează o alta în loc, lucru puțin probabil, având în vedere avansul dezvoltării lui Booster 8. În caz că vă întrebați, într-adevăr, aceea trebuia să fie o conductă și ar fi trebuit să fie cilindrică”, a scris Matt Lowne în postarea sa.

Alte surse, însă, descriu fotografia cu acest prototip SpaceX deteriorat într-un ton mult mai calm. Wccftech, un site de tehnologie și hardware, a declarat că SpaceX are doar o mică problemă și că întâmplarea ar putea fi un accident unic și nu o eroare de proiectare.

Un prototip SpaceX deteriorat, cel mai probabil, nu-l va împiedica pe Elon Musk să-și atingă scopurile

Până acum, CEO-ul SpaceX și Tesla, Elon Musk, nu a spus nimic concret despre accident, așa că este greu de spus care interpretare a severității daunei este corectă.

Dar oricare ar fi adevărul, este puțin probabil să-l încetinească pentru mult timp. Musk încă așteaptă rezultatele analizei de mediu făcută de FAA la fabrica sa SpaceX din Texas, în timp ce își continuă testele și activitățile ca de obicei.

Ceea ce putem spune cu siguranță despre miliardarul care acum își dorește să preia complet Twitter este că nu îi lipsește motivația.

Vă recomandăm să citiți și:

Un start-up a dezvăluit „Salonul Spațial”. Cum vor arăta cabinele la interior și cât costă un bilet?

Un videoclip arată ingineri fugind după ce o rachetă experimentală este cuprinsă de flăcări

Amazon a cumpărat primele lansări de rachete pentru proiectul său de sateliți de bandă largă

Imagini dramatice. Megaracheta de la NASA, lovită de trăsnet chiar pe platforma de lansare

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase