Home » D:News » Ford F-150 Lightning ia fața camionetei Cybertruck de la Tesla. A fost livrat primul vehicul

Ford F-150 Lightning ia fața camionetei Cybertruck de la Tesla. A fost livrat primul vehicul

Publicat: 30.05.2022

Vești bune pentru cei care iubesc mediul înconjurător, dar și camionetele: primul Ford F-150 Lightning, complet electric, a fost livrat unui client din Michigan, SUA.

Un utilizator de Twitter a postat o fotografie cu noua sa camionetă, iar la prima vedere nimic din silueta impunătoare a vehiculului nu trădează faptul că acesta este propulsat doar de electricitate.

CEO-ul Ford, Jim Farley, a folosit, de asemenea, Twitter pentru a-l felicita pe client și pentru a-l întreba care este prima impresie despre vehicul, relatează Futurism.

Livrarea primului Ford F-150 Lightning a durat un an de la plasarea precomenzii

În timp ce unul dintre cei care au comentat la postarea clientului s-a arătat îngrijorat față de potențialul cost total al achiziției, noul proprietar a spus că este mulțumit de experiența avută cu dealerul și că nu a plătit taxe suplimentare.

Potrivit site-ului de știri EV Drive Tesla Canada, clientul a precomandat un Ford F-150 Lightning cu toate opționalele în mai 2021. Rezervarea s-a transformat într-o comandă în ianuarie 2022, iar camionul a fost livrat pe 26 mai, la aproximativ un an de când a fost plasată precomanda.

Ford a subestimat cererea pentru astfel de camionete

Site-ul Electrek a scris că Ford a subestimat cu mult cererea pentru F-150 Lightning, după ce, anul trecut, au fost înregistrate 200.000 de rezervări. Compania a crescut producția și speră să producă 40.000 de unități în acest an și un total de 150.000 înainte de sfârșitul anului 2023.

Va mai trece ceva timp până când majoritatea clienților își vor primi vehiculele și vor răspunde la întrebarea dacă această camionetă se ridică la nivelul așteptărilor.

Vă recomandăm să citiți și:

Un asteroid „potențial periculos”, de patru ori mai mare decât Empire State Building, se îndreaptă spre Pământ

Vești bune pentru deținătorii de criptomonede. Bitcoin ar putea să crească cu 28%

Misiunea Boeing Starliner decurge surprinzător de bine. Are SpaceX motive să se teamă?

Un ultim drum extraordinar. Rămășițele de la 47 de persoane, lansate în spațiu

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase