Home » D:News » „Pasageri clandestini” în apropierea Stației Spațiale Internaționale? Iată imaginile surprinse de un cosmonaut

„Pasageri clandestini” în apropierea Stației Spațiale Internaționale? Iată imaginile surprinse de un cosmonaut

„Pasageri clandestini” în apropierea Stației Spațiale Internaționale? Iată imaginile surprinse de un cosmonaut
Credit foto: Serg Korsakov, cosmonaut rus aflat la bordul ISS
Publicat: 08.06.2022

Ai simțit vreodată că te privește cineva sau… ceva?

Cosmonautul rus Sergey Korsakov, aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale, a simțit asta pe pielea sa în timpul deconectării navei spațiale rusești Progress MS-18, publicând imagini cu ceea ce pare a fi o pereche de „pasageri clandestini” la bordul cargobotului fără echipaj.

Korsakov este cunoscut pentru imaginile fascinante pe care le surprinde la bordul stației spațiale, inclusiv fotografii inedite și absolut uimitoare cu cristale de gheață descoperite pe unul dintre geamurile avanpostului orbital.

Spioni trimiși de o civilizație extraterestră malefică?

Internauții au reacționat rapid la cele mai recente imagini, exprimându-și părerea în legătură cu ochii curioși care par să se uite prin întunericul din spațiu. Cele mai populare răspunsuri au fost R2-D2 din „Războiul Stelelor” și Dalek din îndrăgitul serial „Doctor Who”, printre alte personaje fictive.

Din fericire, acei „ochi” misterioși sunt doar lumini surprinse la momentul potrivit, și nu spioni trimiși de o civilizație extraterestră malefică, ascunsă în Calea Lactee – cel mai probabil.

O întâlnire cu extratereștri la bordul ISS

O întâlnire cu extratereștri la bordul ISS în momentul acesta ar fi ceva teribil. Comunitatea spațială nu este tocmai liniștită momentan, în mare parte din cauza invaziei rusești din Ucraina, dar și din cauza eforturilor Chinei de a-și extinde propria spație spațială, potrivit Futurism.

Însă, în ciuda unor zvonuri, relațiile dintre astronauții stației spațiale controlate de SUA și Rusia au rămas pașnice. Asta este încurajator, având în vedere tensiunile de pe Terra. Așadar, cu toții avem nevoie de un prilej de amuzament și uimire, așa cum este cel oferit de imaginile cosmonautului Korsakov.

Vă mai recomandăm să citiți și:

„Fenomenul de la Școala Ariel”. Ce s-a întâmplat atunci când 62 de copii au văzut un OZN?

NASA a confirmat că se va alătura oficial „vânătorii de OZN-uri” după ședința istorică din Congresul SUA

„O societate secretă” din cadrul Pentagonului ar ascunde informații vitale despre OZN-uri

Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase